GoDaddy, "Randevular ve Hizmetler" özelliğini Türkiye’de kullanıma sundu

GoDaddy, Web Siteleri ve Pazarlama Araçları çözümüne "Randevular ve Hizmetler" özelliğini eklediğini duyurdu.
GoDaddy,

Girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunmayı hedefleyen GoDaddy, Web Siteleri ve Pazarlama Araçları çözümüne "Randevular ve Hizmetler" özelliğini eklediğini duyurdu.

Söz konusu özelliğin Türkiye’deki küçük işletme sahipleri ve girişimcilere müşteri edinme ve edindikleri müşterileri koruma konusunda yardımcı olmak amacıyla eklediğini duyuran GoDaddy, Randevular ve Hizmetler özelliği ile Türkiye’deki oteller, güzellik salonları, kuaförler, spor salonları gibi küçük işletmelerin 7 gün 24 saat internet üzerinden randevu alabilmelerini, randevularını yönetmelerini ve popüler takvimlerle senkronize etmelerini sağlayacak.

Randevular ve Hizmetler özelliği sayesinde müşteriler bilgisayar veya mobil cihazlarından bir işletmenin web sitesine girerek hızlıca ve kolayca randevu alabiliyor. Apple, Google ve Microsoft gibi popüler takvimler için iki taraflı takvim senkronizasyonu sağlaması ile Randevular ve Hizmetler hem masaüstü bilgisayarlar, hem de mobil cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama da paylaşan GoDaddy Türkiye MENA ve Güney Afrika Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber, GoDaddy olarak küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin işlerini online ortamda kurmalarına, yönetmelerine ve büyütmelerine yardımcı olmaya odaklandıklarını belirtti. 

Randevular ve Hizmetler özelliği yapabilecekler,

  • Randevu için müsait oldukları ve olmadıkları zamanları belirlemek.
  • Hem kişisel, hem de iş planlarını kolaylıkla yönetebilmek için kişisel ve iş takvimlerini senkronize etmek.
  • Hepsini teker teker eklemek zorunda kalmadan, kolayca tekrar eden hizmetler, dersler ve etkinlikler oluşturmak.
  • Birden fazla ders, etkinlik veya randevu seçeneği sunmak.
  • Müşterilerine otomatik olarak yaklaşan randevuları ile ilgili SMS veya e-posta hatırlatmaları yollamak.
  • İletişim bilgiler, geçmiş ve gelecek randevuları gibi bilgilere erişim ile müşteri ve randevu yönetimini kolaylıkla yapmak.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.