Elektrikli scooter girişimi Martı, Ankara'da hizmet vermeye başladı

İstanbul'un neredeyse her köşesinde karşımıza çıkmaya başlayan Martı scooterlarının bir sonraki durağı Ankara oldu.
Elektrikli scooter girişimi Martı, Ankara'da hizmet vermeye başladı

İstanbul'un elektrikli scooter paylaşım girişimi olarak karşımıza çıkan Martı'dan ilk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere bahsetmiştik. O günden bu yana İstanbul'un neredeyse her köşesinde karşımıza çıkmaya başlayan Martı scooterları şimdi de Ankara'da karşımıza çıkmaya başladı.

Martı Ankara'da uçacak!

Bugün aldığımız bilgilere göre Martı sessiz sedasız bir şekilde Ankara'da hizmet vermeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda konuğumuz olan Martı kurucu ortağı ve CEO'su Oğuz Alper Öktem, Martı'nın İstanbul'un yanı sıra İzmir, Antalya, Eskişehir ve Yalova'da hizmet verdiğini bizlerle paylaşmıştı.

Martı'nın Ocak ayında fiyatlarını güncellediğini de hatırlatalım. Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL olurken, her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Martı ile ilgili bir diğer önemli gelişme ise Martı tarafından geliştirilen ve büyük kısmı Türkiye'de üretilecek olan yeni elektrikli scooter modeli Anadolu 1'in kısa zaman sonra tanıtılacak olması. 

Yarın gerçekleşecek bir etkinlikle birlikte tanıtılmasını beklediğimiz Anadolu 1 elektrikli scooter modeli ile ilgili tüm bilgileri sizlere aktaracağız. Son olarak yaptığımız röportajda Oğuz Alper Öktem'in yurt dışına açılmayı hedeflediklerini paylaştığını da hatırlatalım. Martı'nın bir sonraki durağı neresi olacak merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.