SHERPA Blog, “Her şey, tasarım.” kitabı için Arıkovanı'nda kitlesel fonlama kampanyası başlattı

“Her şey, tasarım.” kitabının 100 koleksiyoner okuruna özel basımı için açılan kampanya, kısa bir süre içinde hedef kitlesine ulaştı. SHERPA Blog şimdi de hayalini gerçekleştirmek için 900 Destekçi'ye ulaşmayı planlıyor.
SHERPA Blog, “Her şey, tasarım.” kitabı için Arıkovanı'nda kitlesel fonlama kampanyası başlattı

Tasarım, pazarlama ve dijital yetenekler alanında paylaştığı makaleler ve webinarlar ile öne çıkan SHERPA Blog, “Her şey, tasarım.” kitabı için kitlesel fonlama kampanyası başlattı. Arıkovanı’nda başlatılan kampanya kapsamında ekibin bir süredir hayalini kurduğu kitap yayınlama fikrini hayata geçirmelerine destek olması için ilk 100 Koleksiyoner okura ulaştığını belirtelim. 

Kitabın, 100 koleksiyoner okuruna özel basımı için açılan kampanya, kısa bir süre içinde hedef kitlesine ulaşırken,  Destekçi paketinin ise 900 kişiye ulaşması hedefleniyor. 

Sherpa Blog Genel Yayın Yönetmeni Berk Bayri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“6 yıldır, belirli aralıklarla “Bir SHERPA Blog kitabı yapsak ne güzel olur” dedik, durduk. Nihayet, bu fikrimizi hayata geçirmek için ilk adımımızı Arıkovanı’nda atma şansını yakaladık. Bugün, 11 bin kayıtlı okura ve 30 bin aylık tekil ziyaretçi sayısına ulaşan SHERPA Blog ekibi olarak, katıldığımız etkinliklerde yayınladığımız yazıların çıktısını alıp, yazılarımızın altını çizerek beraber okuyan öğrencilerle karşılaşıyorduk. Makalelerimizi basıp zımbalayarak bizim içeriklerimizden kendileri için kitap yapan okurlarımız olduğunu gördük. Yayınladığımız içeriklere “bu yazı haftada iki kez okunmalı” gibi yorumlar geldikçe biz de dedik ki, eğer 100 okurumuz bize Arıkovanı’nda destek olursa, biz de “Her şey, tasarım.” kitabının ilk sayısını 1.000 adet basarız....Bunu mümkün kılan herkese ve her şeye minnettarız.”

Yaklaşık 200 sayfa olması planlanan “Her şey, tasarım.” kitabı, Yapay zeka ile belirlenen 20 makaleden oluşacak. SHERPA Blog, 11 bin okurunun 6 yıl boyunca gerçekleştirdiği etkileşimleri ve şu ana dek yayınladığı içeriklerin özelliklerini kapsayan devasa bir veri setini bir yapay zeka uygulamasına vererek, ondan 20 makale seçmesini isteyecek. 

Kitapta, SHERPA Blog'un ele aldığı konularda bilgisiyle öne çıkan yerli ve yabancı onlarca yazar, akademisyen ve fikir önderi yer alıyor. bu kişilerle gerçekleştirilen, başka bir yerde yayınlanmamış ve yayınlanmayacak olan 10 özel röportajın da kitapta yer alacağını belirtelim. Okurlar, kitap sayesinde açık bankacılık, yapay zeka ve tasarım odaklı düşünce odağında alanında tartışmasız “bilir kişi” olan konukların 2020 öngörülerine erişebilecek. 

99₺ ve KOLEKSİYONER adıyla kitlesel fonlamaya katılan ilk 100 destekçinin, “Her şey, tasarım.” kitabının kendi adıyla özel imzalı bir baskısına ve sürprizli özel kutusunda sahip olacağını da ekleyelim. Koleksiyoner isimleri, aynı zamanda kitabın başında ve SHERPA Blog’da yer alacak. Üstelik koleksiyonerler, kitabın içinde tüm SHERPA Blog eğitimlerinde 2020 sonuna kadar geçerli olacak yüzde 50 indirim kuponu bulacaklar.

İlk 100 kişiden sonraki destekçiler için ise 59₺ ile sınırlı Destekçi paketi açılacak. Yine Destekçilerin isimleri de SHERPA Blog’da yer alacak. Destekçiler, “Her şey, tasarım” kitabının bir baskısına sahip olurken,  kitabın içinde SHERPA Blog eğitimlerinde 2020 sonuna kadar geçerli olacak yüzde 20 indirim kuponu bulacak.

13 Ocak 2020, Pazartesi günü Arıkovanı sayfasından başlayan “Her şey, tasarım.” kitabının kitlesel fonlama kampanyası, 13 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek.  En az 100 Koleksiyoner'e ulaşmayı hedefleyen SHERPA Blog, KOLEKSİYONER olacak ilk 100 kişiyi ve 900 kişiyi bulması beklenen DESTEKÇİLERi, Arıkovanı sayfasından duyuracak. 

40 bin aylık oturuma ve 30 bin aylık tekil ziyaretçi sayısına ulaşan SHERPA Blog; 659 makale, 118 röportaj, 49 kitap, 6 rapor ve 49 online eğitimin sektörünün en çok okunan dijital mecralarından biri haline geldi. Aynı zamanda, canlı webinarlar gerçekleştirerek, spesifik konulardaki bilgi havuzunu genişletmeye devam edecek olan SHERPA Blog, “video dersler” gibi farklı içerik formatlarıyla da online eğitim alanında bilinen ve güven duyulan bir mecra olmayı sürdürmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.