Deloitte, Technology Fast 50 Turkey 2019’da en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini açıkladı

2006 yılından bu yana düzenlenen Deloitte Technology Fast 50 Turkey'in bu seneki sonuçları, dün, Kolektif House’ta Facebook iş birliği ile gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı.
Deloitte, Technology Fast 50 Turkey 2019’da en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini açıkladı

2006 yılından bu yana düzenlenen Deloitte Technology Fast 50 Turkey'in bu seneki sonuçları, dün, Kolektif House’ta Facebook iş birliği ile gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı.Türkiye’de 14. yılını tamamlayan programda bu sene ilk 10'a giren şirketler Bulutistan, Rem People, Teknofix, FBT, Otelz.com, Pixery, EMFA Software & Consultancy, iyzico, Enqura Information Technologies ve ISSD oldu.

Deloitte Technology Fast 50 Turkey 2019'da, bu sene ilk defa verilen, Facebook ile Cross-Border Özel Ödülü'nün sahibi Teknasyon oldu. Ayrıca bu yılın bir diğer yeni kategorisi olan, Facebook ile Women in Tech Ödülü Paycell'e verildi. 2018 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon euro ve üzeri olan teknoloji şirketleri, Big Star ödülünün sahibi oldu. 

Deloitte Technology Fast 50 Turkey 2019 listesinde ilk 10'un haricinde de oldukça önemli şirketler yer aldı. Ankaref, Anova, Apsiyon, Aselsan, Barikat, Biletall, Crs Soft, Detaysoft, ETA, Hediyesepeti, Hitit, Hype, Inomera, Inveon, Infrasis, Koalay.com, Kron, Litum, Logo, Logsign, Mobven, Obilet, Paycell, Paycore, PayTR, Peakup, Prosense, RKSoft, RND, Robotistan, Simsoft, Sistem9, Tekna, Teknasyon, T-Soft, Tektronik, Testinium, Triomobil ve V-count listede karşımıza çıkan diğer şirketler oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.