Profesyonel iletişim ağı: Mandal

Profesyonel iletişim ağı olarak hizmet veren Mandal, iOS platformunda ücretsiz olarak mevcut durumda.
Profesyonel iletişim ağı: Mandal

Kişilerin müsait olduğunda belirlenen aranma ücretini ödeyerek 10 dakika üst limitli telefon görüşmesi gerçekleştirebileceği platform olarak karşımıza çıkan Mandal, profesyonel iletişim ağı olarak hizmet veriyor.

Muhammed Enes Okullu ve Muhammed Masum Ayanoğlu tarafından kurulan ve yaklaşık 2 yıl içinde geliştirilen Mandal uygulaması, iOS platformunda ücretsiz olarak mevcut durumda. Bilinen ve etkili kişilere pratik bir şekilde ulaşılmasına olanak sağlama hedefi ile yola çıkan Mandal kullanıcılarının tamamının meslek, iş tecrübesi, uzmanlık ve şirket seçimleri yöneticiler tarafından onaylanıyor.

Kısacası platformun içinde sadece onaylanan kullanıcılar yer alıyor, bu sayede rastgele biri sadece ücret ödeyerek sizi arayamıyor. Mandal platformunda tamamı onaylı 524 üye olduğunu da ekleyelim. Kullanıcılarını şirketler, meslekler ve iş tecrübeleri seçimlerine göre listeleyebilen Mandal, doğru kişiye kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

Temelde LinkedIn, Clarity.fm ve Eksperin gibi platformlarla rakip konumda olan Mandal, yapılan ücretli görüşmelerden aldığı komisyon ile gelir elde ediyor. Mandal uygulaması iş dünyasındaki kişisel iletişim bilgilerini filtrelenmemiş kanallardan gelen etkisiz etkileşimleri önlemek amacıyla paylaşamayan iş insanlarının iş fırsatı kayıplarını, doğrudan ulaşamama ve ulaşamayacak olma çekincesi ile kaybolan fikirleri, bilgi birikimlerini ve fırsatların gerçekleşebilmesini amaçlıyor.

Şu an için sadece iOS platformunda hizmet veren Mandal, ilerleyen dönemlerde Android platformunda da yer alacak. Dilerseniz Mandal uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.