Cebe sığan drone: DJI Mavic Mini incelemesi

DJI'ın sevilen drone ailesi olan Mavic'in en yeni ve küçük üyesi olan Mavic Mini incelemesi ile karşınızdayız.

DJI markasının gimbalı olan DJI Osmo Mobile 3 modelinin incelemesi geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise DJI markasının başka bir ürünü olan DJI Mavic Mini incelemesi ile karşınızdayız. DJI'ın sevilen drone ailesi olan Mavic'in en yeni ve küçük üyesi olan Mavic Mini, kompakt yapısına rağmen performansı ile dikkatleri çekiyor.

Katlanabilir bir tasarım sunan Mavic Mini, sadece 249 gram ağırlığında. DJI'ın mobil uygulamalarından olan Fly ile birlikte kullanılabilen Mavic Mini, hem Android hem de iOS akıllı telefonlar ile kullanılabiliyor. Oldukça kolay bir şekilde uçurulabilen Mavic Mini, üzerinde yer alan 3-eksenli gimbal ile başarılı videolar kaydetmenize olanak sağlıyor.

Sport mode, Position mode ve Cinesmooth mode gibi 3 farklı sürüş moduna da sahip olan Mavic Mini, 4 km'ye kadar HD video iletim özelliğine de sahip durumda. 2.7 K yani 2720 × 1530 piksel çözünürlüğünde 25 ve 30 FPS video kaydı yapabilen Mavic Mini, 1920 ×1080 piksel çözünürlüğünde ise 25, 30, 50 ve 60 FPS video kaydı yapabiliyor. Video kaydının yanı sıra 12 megapiksellik fotoğraflar çekebildiğini de ekleyelim.

QuickShots adı verilen 4 farklı sinematik moda da sahip olan Mavic Mini, Dronie, Circle, Helix ve Rocket modları ile ilginç videolar çekmenizi sağlıyor. Pil performansı konusunda oldukça iddialı bir model olan Mavic Mini, küçük yapısına rağmen tam şarj ile 30 dakikalık bir uçuş performansı sunuyor.

Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Mavic Mini modeli ülkemizde 2 bin 800 TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor. Ekstra iki pil gibi önemli avantajlar sunan DJI Mavic Mini Combo Fly More Combo versiyonunun fiyatı ise 3 bin 599 TL seviyelerinde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.