TOGG'un akıllı yaşam vizyonunu açıklayan yeni videosu yayınlandı!

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında lanse edilen Türkiye'nin Otomobili TOGG, yeni bir video yayınladı. Yeni video, akıllı otomobilin etrafında oluşturulacak olan akıllı yaşam vizyonuna vurgu yapıyor.

 "Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu" tarafından geliştirilen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, hatırlayacağınız üzere 27 Aralık 2019 tarihinde tanıtılmıştı.

Yerli elektrikli otomobilin tanıtılmasının ardından merakla beklenen aracın tasarımı ve yol haritası belli oldu. Anadolu Grubu, BMC, Kök Grup, Turkcell ve Zorlu Holding'in arkasında olduğu ve 5 büyük şirketin konsorsiyumunun oluşturduğu bu girişim, Türkiye'nin yerli ve elektrikli otomobil markası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Tanıtımın ardından TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan duyurularla, yerli elektrikli otomobil ile daha fazla detaya da hakim olmaya başladık. Geçtiğimiz günlerde TOGG'un tasarım hikayesini anlatan videonun ardından şimdi de TOGG'un yaratacağı akıllı yaşam vizyonu ortaya çıktı.

Yerli elektrikli otomobil TOGG, lansmanda paylaşıldığı üzere internete bağlı bir araç olacak. Yayınlanan videoda, yerli otomobil TOGG'un evlilik yıl dönümü hatırlatma, takviminizdeki toplantıları görme ve toplantı lokasyonunuzu anlayarak navigasyonu aktif hale getirme gibi özellikler örnek olarak gösteriliyor.

TOGG araçlarında sesli kontrol özellikleri de bulunacak. TOGG'un yayınladığı videoda, aracın ekranında dikkat çeken pek çok özellik de ortaya çıkmış oldu. Grubun ortaklarından Turkcell çatısı altında bulunan fizy bunlardan bir tanesi. Mesela evde dinlediğiniz şarkıya, aracınıza geçtiğinizde kaldığı yerden devam etmeniz mümkün olacak. Bunun yanında araç içerisinden otopark rezervasyonu yaptırmak mümkün olacak. Hava durumu, navigasyon, evin sıcaklığı ile otomobil sıcaklığını senkronize etme gibi özellikler de araçta bulunacak ve tüm bu özellikler aracın ön konsolunda yer alan ekrada mevcut.

E-ticaret sitelerinden verilen siparişlerin, aracınızın bagajına teslim edilmesi gibi özellikler de oldukça yenilikçi ve heyecan verici pek çok özellik bulunuyor. Hemen yukarıdanTOGG tarafından hazırlanan bu akıllı yaşam vizyonu videosunu izleyebilir ve yerli elektrik otomobilde yer alacak teknolojileri daha yakından tanıyabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.