Yerli mobil oyun Water Shooty, 4 milyon indirilmeyi geçti

"Hyper Casual" türünde bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Water Shooty oyunu, kısa zamanda önemli bir başarı yakaladı.
Yerli mobil oyun Water Shooty, 4 milyon indirilmeyi geçti

tiplay studio tarafından geliştirilen "Hyper Casual" türünde bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Water Shooty oyunu, kısa zamanda önemli bir başarı yakaladı. Hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda olan Water Shooty, iOS platformunda 3, Android platformunda ise 1 milyon defa indirildi.

Oldukça basit bir oynanış mantığına sahip olan Water Shooty, renkli yapısı ile dikkatleri çekiyor. Temelde basit bir shooter oyunu olan Water Shooty'de amaç elinizdeki su tabancası ile doğru zamanda ateş etmek ve siper almak. Dilerseniz Water Shooty oyununu ücretsiz olarak Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Oyunun geliştiricisi konumunda olan tiplay studio, 2019 yılının Temmuz ayında Denizli'de kuruldu. Ahmet Öney, M.Umut Ermeç ve Osman Tutum tarafından kurulan tiplay studio, şu an için 13 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında bir tohum yatırımı da alan tiplay studio, oyunlarda yer alan reklamlardan gelir elde ediyor. 2020 yılının sonuna kadar hit bir mobil oyun yayınlamayı hedefleyen tiplay studio, uzun vadede ise Denizli'de bir kampüs kurarak farklı tür ve formatlarda oyun yayınlayan global bir marka haline gelmeyi planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.