Online zaman planlayıcı: Confetti

Platform ilk 7 gün ücretsiz olsa da akabinde yıllık 15 dolar gibi bir ücret talep ediyor.
Online zaman planlayıcı: Confetti

Gelişen teknoloji hayatın her alanında karşımıza çıkıyor. Kağıt, kalem kullanma oranı, akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarların hayatımızda ciddi bir yer edinmesinden dolayı oldukça azalmış olsa da bazı işler için analog yöntemlerin hala en iyileri olduğunu söyleyebiliriz. Örneğin; yılı ve haftayı planlamak, bir de bunu düzenli bir şekilde takip edebilmek için birçok uygulama bulunuyor, ancak işe yarar bir uygulama bulabilmek ve bu konuda devamlılığı sağlayabilmek oldukça zor. Halbuki yılın ilk günlerinde edinilen bir ajanda bu sorunun önüne geçebiliyor. Nitekim her geçen gün bu alanda bir uygulama ile karşılaşıyoruz, Confetti de bunlardan biri.

Confetti nedir?

Analog yöntemler kesin çözüm sağlasa da bir defteri, kalemi yanında taşımak istemeyenler için bu çözüm rafa kalkmış oluyor. Confetti ise tıpkı bir ajanda gibi günlük, haftalık, aylık, yıllık planlar yapılmasına yardımcı oluyor. Kişinin yapacaklarını listemesine ve hedeflerine ulaştıkça bu listeyi azaltmasına imkan veriyor. Online planlayıcı diyebileceğimiz Confetti'yi kullanmak için platforma üye olmanız gerekiyor. Dilerseniz Facebook ya da Google hesaplarınızla da üye olabiliyorsunuz. Platform ilk 7 gün ücretsiz olsa da akabinde yıllık 15 dolar gibi bir ücret talep ediyor.

Platformda yapılacakları siz belirliyorsunuz. Bu yapılacaklar listesinde ister hedefleriniz, ister her gün yaptığınız rutin işler olsun hepsini tamamladığınızda üstünü çizebiliyorsunuz ve başardığınız her iş için platform bir konfeti patlatıyor, uygulamanın adı da buradan geliyor. Platform sade tasarımı ile dikkat çekiyor.

Yıllık 15 dolara değer mi?

Confetti'nin mobil uygulamaları bulunmuyor ki bu da bana kalırsa gerçekten büyük bir eksik. Yıllık 15 dolar talep eden bir platform olmasına rağmen bu paranın karşılığında alınabilecek tek şey iyi bir depolama alanı. Tüm listesinizi yıl boyunca saklayabiliyorsunuz ama Confetti bu ücret karşılığında ekstra bir özellik vadetmiyor. Eğer döviz kurunu umursamıyor ve planlarınızı online bir platformda kayıt altında tutmak istiyorsanız Confetti denenmeye değer gibi görünüyor. Fakat kişisel olarak, birkaç farklı uygulamayla çok daha güzel bir online planlayıcı oluşturmayı tercih edeceğimi söyleyebilirim.

Confetti'ye buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.