Dik durma alışkanlığı kazandıran giyilebilir cihaz: Kodgem Straight

Kullanıcılarına dik durma alışkanlığını kazandırmak adına geliştirilen bir giyilebilir cihaz olan Kodgem Straight, duruş bozukluğu yaşandığı zaman kullanıcısı dik durana kadar uyarmak için küçük titreşimler gönderiyor.
Dik durma alışkanlığı kazandıran giyilebilir cihaz: Kodgem Straight

Kullanıcılarına dik durma alışkanlığını kazandırmak adına geliştirilen bir giyilebilir cihaz olan Kodgem Straight, yaklaşık 1,5 yıl içinde geliştirildi. 6 ay önce ise şirketleşen Kodgem Straight, Fatih Durmaz ve Hatice Durmaz tarafından geliştirildi.

iOS ve Android platformlarında yer alan bir mobil uygulama ile birlikte çalışan Kodgem Straight, duruş bozukluğu yaşandığı zaman kullanıcısı dik durana kadar uyarmak için küçük titreşimler gönderiyor. Hipoalerjenik bantları sayesinde doğrudan cildi yapıştırılarak kullanılan Kodgem Straight, duruşunuzu sadece 21 gün içinde iyileştirmenizi hedefliyor.

Sadece dik durmadığınız anlarda size titreşim göndermekle de kalmayan Kodgem Straight, tüm gün boyu duruşunuzu takip ediyor ve mobil uygulaması sayesinde gelişiminizi takip etmenizi de olanak sağlıyor. Kısacası Kodgem Straight, masa başında otururken veya yürürken duruşu değiştirmenin en basit yolu olmayı ve böylece postürünüzü düzeltmeyi hedefliyor.

Ek tek tuşla titreşim erteleme, akıllı uyku modu ve günlük egzersiz modu gibi özellikler ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Kodgem Straight, Arıkovanı kampanyasına da başladı. Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan girişim, Kodgem Straight ürünlerinin satışından gelir elde etmeyi hedefliyor.

Kodgem Straight'in kendi sitesi üzerinden ürünün 599 TL fiyat etiketi ile satın alınabildiğini de ekleyelim. Kodgem Straight'in mobil uygulamalarına ise Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Girişimin temel amacı ise ihracat yapmak. Amazon üzerinden satışlar için ve yurt dışında bir takım distribütörler ile B2B satışlar için çalışmalar da yapan Kodgem Straight, 1 yıl içinde Türkiye’de 10 bin üzeri ve yurt dışında ise 20 bin üzeri satış yapmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.