Bir restoranın tüm ihtiyaçlarını tek yerde toplayan platform: DigiGarson

DigiGarson ile restorana gelen müşteriler, herhangi bir uygulama indirmeden masadan, dilerlerse başka bir mekandan akıllı telefonları ile özel QR kodu taratarak işletmenin menüsüne ulaşabiliyor
Bir restoranın tüm ihtiyaçlarını tek yerde toplayan platform: DigiGarson

DigiGarson, her türlü platformda çalışan ve bir işletmenin tüm işlemlerini tek elden yapmaya olanak sağlayan platform olarak hizmet veriyor. DigiGarson aynı zamanda işletme ile ilgili sosyal verileri topluyor ve isteğe bağlı olarak bunları raporluyor. İşletmenin geliştirilmesi için gerekli verileri kullanıcıya sunuyor ve optimal planlamalar yapılmasına imkan sağlıyor.

QR Kod ile sipariş

DigiGarson ile restorana gelen müşteriler, herhangi bir uygulama indirmeden masadan, dilerlerse başka bir mekandan akıllı telefonları ile özel QR kodu taratarak işletmenin menüsüne ulaşabiliyor. Akabinde siparişleri dilediği gibi düzenleyip siparişler için özel notlar belirtebiliyorlar. Siparişleri onayladıklarında ise işletmenin ilgili departman yazıcısından eş zamanlı fiş olarak veya ilgili ekranlardan işletmeye bu siparişler ulaşıyor. DigiGarson platformu, bir işletme yönetimi konusunda dört farklı kategorinin isteklerine cevap veriyor. Bunlar sırasıyla; müşteri istekleri, işletmenin ihtiyaçları, servis personellerinin ihtiyaçları ve paket servis olarak karşımıza çıkıyor.

Günlük raporlamalar ve kasa takibi

DigiGarson'un Pos Management Modülü, işletme ile ilgili tüm işlemleri ve yetkilendirmeleri yapabilmeye, ürün reçetelerini girip stoklarınızı kontrol edebilmeye, müşteriler ile ilgili raporlamaları alıp günlük kasa ve ciroları takip edebilmeye yarıyor. Ayrıca bu modül ile garsonları ve kuryeleri yetkilendirebilmek ,müşteriler garsonlara sipariş verdiğinde dokunmatik ekranlardan masalar açıp ilgili tüm işlemleri yapabilmek mümkün oluyor. DigiGarson’un el terminali modülü ise tüm Android işletim sistemine sahip her türlü mobil cihaz ile uyumlu olarak çalışıyor ve işletmenin donanım maliyetini çok büyük oranda düşürmeyi hedefliyor. 

İşletmeye özel QR Kod magneti

Platformda bulunan paket servisi modülü ile işletmeye özel paket servis QR kodu magneti veriliyor ve broşürlere basılan bu kod, müşterilerin evlerinden, iş yerlerinden işletmenin menüsüne erişimlerini sağlıyor. 

Matrix Teknoloji A.Ş.'ye bağlı Analiz Satış Destek Anonim Şirketi tarafından hayata geçirilen DigiGarson, şu anda 15 kişilik bir ekiple faaliyet gösteriyor. Platformun geliştirilmesi sırasında herhangi bir hazır altyapının kullanılmadığını belirtelim. Şu anda henüz bir yatırım almayan DigiGarson projesinin tamamı Burak Sunel tarafından finanse edildi. 

Gelir modeli olarak yıllık finans bedeli sistemini kullanan DigiGarson'da İngilizce, Arapça, Rusça, Almanca ve İspanyolca dil seçeneklerinin olduğunu da hatırlatalım. 

Platforma buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.