Araç-içi deneyimde infotainment yeni özelliklerle değişmekte

Gelişen teknolojiyle ürün ve hizmetlerin fonksiyonellikleri, dijitalleşmeyle birlikte daha üst bir noktaya taşınıyor. Yakın geleceğin araçları, sürüşü daha kolay, daha keyifli ve daha güvenli hale getirecek.

Gelişen teknolojiyle ürün ve hizmetlerin fonksiyonellikleri, dijitalleşmeyle birlikte daha üst bir noktaya taşınıyor. Yakın geleceğin araçları, sürüşü daha kolay, daha keyifli ve daha güvenli hale getirecek. Bununla birlikte çevrimiçi arama, takvimlerine randevu ekleme veya akıllı ev sistemlerine bağlanmalarına rağmen sürücülerin yola odaklanmalarına yardımcı olacak. Gerçekçilik modelleri, 5G ve araçları arası iletişimin artmasıyla daha akıllı olacak ve sürücünün sesli komutlarına nasıl daha iyi yanıt verileceğini öğrenebilir veya herhangi bir anda arabada kimin olduğunu tanıyabilir.

Araç-içi özellikler artan teknolojilerin getirdiği fonksiyonlarla kullanıcılar daha özerk olacak. Bunun sonucunda araç deneyiminde farklı talepleri de göreceğiz. Önümüzde birkaç sene içerisinde küresel araç içi bilgi-eğlence pazarının yaklaşık %70'lik artışla 50 milyar doları aşacağı öngörülüyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.