Türk Telekom'un müzik platformu Muud, müzikte 2019’un “En”lerini açıkladı

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud, 2019’da platformunda en çok dinlenen sanatçıları ve albümleri paylaştı.
Türk Telekom'un müzik platformu Muud, müzikte 2019’un “En”lerini açıkladı

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud, 2019’da platformundaki müzikseverlerin en çok takip ettiği sanatçıları ve dinlemeye doyamadığı albümleri açıkladı. Muud'un paylaştığı verilere göre, yıl boyunca platformda en çok dinlenen albüm Merve Özbey’in “Devran” albümü oldu.

Devran albümünü sırasıyla Ebru Gündeş'in Aşık, Demet Akalın'ın Ateş, Çeşitli Sanatçılar'ın Aşkın’ın Şarkıları ve Berkay'ın İz albümleri takip etti. En çok indirilen beş albüm ise Merve Özbey'in Devran, Ben Fero'nun Orman Kanunları, Berkay'ın İz, İrem Derici'nin Mest Of ve Çeşitli Sanatçılar'ın Aşkın Şarkıları albümleri oldu.

Muud'un “Tekrar Tekrar Dinlenen Beş Şarkı” kategorisinde ise Reynmen’in Derdim Olsun şarkısı ilk sırada yer alırken, Ziynet Sali'nin Bana da Söyle şarkısı ikincisi sırada, Merve Özbey'in Yaramızda Kalsın üçüncü sırada, yer aldı. Bu sıralamayı, Gülşen'in Bir İhtimal Biliyorum ve Irmak Arıcı'nın Gece Gibi Gönlüm şarkıları takip etti. 

2019 yılı boyunca en çok indirilen şarkılar ise sırasıyla, Merve Özbey-Devran, Feride Hilal Akın-Yok Yok, Reynmen-Ela, Ufuk Beydemir-Ay Tenli Kadın, Mero-Olabilir şeklinde öne çıktı. 

2019 yılında Muud listelerinde en uzun süre zirvede kalan şarkı ise Deniz Tekin’in Beni Vur şarkısı oldu. Deniz Tekin’i sıralamada Ceza'nın Sus Pus, Gülşe'in Bir İhtimal Biliyorum, Ezhel'in Felaket ve Merve Özbey'in Vuracak şarkıları takip etti.

Muud'un yaptığı açıklamaya göre, platformda en çok takip eden müzik listeleri ise; Herkes Bunları Dinliyor, Türkçe Rap, Yerli Yeniler, Türkçe Pop ve Buralar Hep Akustik olarak sıralandı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.