Fiziksel alanları 3 boyutlu sahnelere çeviren uygulama: Display.land

3D tarama teknolojisi sayesinde fiziksel bir alanı 3D sahneye çeviren Display.land, oluşturduğu sahne üzerinde değişiklikler yapmanıza da olanak sağlıyor.
Fiziksel alanları 3 boyutlu sahnelere çeviren uygulama: Display.land

Sadece akıllı telefonunuzu kullanarak fiziksel alanları 3 boyutlu sahnelere dönüştüren bir uygulama olan Display.land, 3D tarama ve düzenleme aracı olarak hizmet veriyor. 3D tarama teknolojisi sayesinde fiziksel bir alanı 3D sahneye çeviren Display.land, oluşturduğu sahne üzerinde değişiklikler yapmanıza da olanak sağlıyor.

Hem Android hem de iOS platformları için mevcut durumda olan Display.land uygulamasının tamamen ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Display.land uygulamasının artırılmış gerçeklik teknolojileri üzerine çalışan Ubiquity6 girişiminin yeni çözümü olduğunu da ekleyelim. 

Hatırlatmak gerekirse Ubiquity6, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Benchmark ve Index Ventures liderliğinde 27 milyon dolar yatırım almıştı. Akıllı telefonunuzun kamerası ile fiziksel alanların 3D sahnelerini oluşturan uygulama sahneler üzerindeki objelerin boyutları ile oynamanıza da yarıyor.

Örneğin oluşturduğunuz 3D sahnedeki bir ağacı büyütebilir veya küçültebilirsiniz. Bunun haricinde ise oluşturduğunuz sahneyi kesmeniz de mümkün. Eğer oluşturduğunuz 3D sahnenin sadece bir kısmına odaklanmak istiyorsanız tıpkı bir fotoğrafı keser gibi sahneyi keserek küçültebilirsiniz.

Oluşturduğunuz 3D sahnelerin herhangi bir noktasına notlar bırakabileceğinizi ve bu sahneleri dilediğiniz şekilde paylaşabileceğinizi de ekleyelim. Dilerseniz Display.land uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.