Yerli otomobilde lale detayı!

Yerli otomobil projesi üzerinde çalışan "Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu" geçtiğimiz günlerde açtığı resmi Twitter hesabından yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor
Yerli otomobilde lale detayı!

Türkiye'nin yerli otomobil projesi bu hafta resmen tanıtılacak. Tanıtıma günler kala yerli otomobil modelleri ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Yerli otomobil projesi üzerinde çalışan "Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu" geçtiğimiz günlerde açtığı resmi Twitter hesabından yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

Öncelikle yerli otomobil modellerinin iki gün sonra yani Cuma günü Gebze'de düzenlenecek bir etkinlik ile birlikte tanıtılacağını hatırlatalım. Webrazzi olarak yerinden takip edeceğimiz etkinlikte paylaşılan tüm detayları sizlere aktaracağız. Aldığımız duyumlara göre birden azla model tanıtılacağını ve tanıtılan modellerin yüzde 100 elektrikli olacaklarını da ekleyelim. Şu an içinde tanıtılacak otomobiller ile ilgili ise herhangi bir detay paylaşılmadı.

Gelelim bugün Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter hesabından paylaşılan detaya. Paylaşılan görsele yakından bakıldığında otomobilin farklarının hemen yanında lale çiçeğine benzer bir desen görüyoruz. Atılan Tweet'te ise "#TürkiyeninOtomobili derken çok ciddiydik! İlhamı sensin…" ve "#DoğumYeriİstanbul" gibi cümlelere yer verilmiş.

İstanbul denince akla gelen ilk çiçeğin lale çiçeği olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bu nedenle yerli otomobilin detaylarında lalenin yer alması pek de şaşırtıcı değil. Cuma günü yerli yüzde 100 elektrikli otomobiller ile ilgili tüm detayları sizlere aktaracağız.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.