Tasarımcıların yarattığı ekranları kodlanmış versiyonları ile kıyaslayıp, aralarındaki farkları bulan ve listeleyen bir SaaS ürünü olarak karşımıza çıkan Pixelworm, renk ve font farklılıkları, imaj oran bozuklukları ve dizilim hataları gibi gözden kaçan ama uygulamanın tasarımını etkileyen birçok unsuru tek tarama ile bulabiliyor.
Yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen ve beta sürecine başlayan Pixelworm, Ali Aksakarya, Gizem Aksakarya, Selim Savsar ve Emre Dogu Demircivi tarafından kuruldu. Yazılım ve tasarımın kesiştiği Design QA fazındaki zaman kaybını ve iletişim sıkıntılarını da ortadan kaldırmayı hedefleyen Pixelworm, listelemekle kalmıyor bir proje yönetim aracı gibi kullanıcılarına ortak bir çalışma alanı da sunuyor.
Tam anlamıyla bir rakibe sahip olmayan Pixelworm, tasarımın aktarımı anlamında Avocode ve Zeplin gibi rakiplere tasarımın doğru uygulandığını manuel bir şekilde kontrol eden platform anlamında ise Flawless çözümüne rakip durumda.
Tasarımın doğru uygulandığını otomatik bir şekilde kontrol ederek rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Pixelworm, henüz bir yatırım almadı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bir SaaS çözümü sunan Pixelworm, aylık ve yıllık abonelik seçenekleri sunuyor.
Herkesi özellikle de tasarımcıları ve proje yöneticileri Pixelworm'u denemeye davet eden girişim, 1 ay boyunca bütün özellikleri ile ücretsiz kullanma hakkı tanıyor. Pixelworm'u denemek isteyen okuyucularımıza https://app.pixelworm.io/ adresinden üyelik oluşturabilirler.
Girişimin temek amacı ise Pixelworm'u global pazara taşıyıp, Design QA fazının vazgeçilmez bir test ürünü haline getirmek.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap