Yazılım destekli iç mimari servisi sunan HomeLane; Sequia, Accel ve JSW'den 30 milyon dolar yatırım aldı

Toplamda 46 milyon dolar yatırım alan HomeLane, yatırımla birlikte yeni pazarlara açılırken, 3D tasarım platformu SpaceCraft'in yeteneklerini de artıracak.
Yazılım destekli iç mimari servisi sunan HomeLane; Sequia, Accel ve JSW'den 30 milyon dolar yatırım aldı

Hindistan merkezli iç mimarlık girişimi HomeLane, D serisi yatırım turunda Evolvence India Fund, Pidilite Group ve FJ Labs liderliğinde 30 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna şirkete daha önce de yatırım yapmış olan Sequoia Capital, Accel Partners ve JSW Ventures da katılım gösterdi. 

Şubat ayında 4.6 milyon dolar yatırım alan HomeLane, şimdiye kadar toplamda 46 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, aldığı bu yeni yatırımı, büyümesini desteklemek için kullananacağını açıkladı.

Yatırım ile birlikte ekibe daha fazla tasarımcı alacak olan şirket, platformundaki satıcı sayısını da arttıracak. HomeLane'in gelecek dönemde platformunda onarım ve yenileme hizmetleri sunacağını da ekleyelim. HomeLane'in kurucu ortağı ve CEO'su Srikanth Iyer yaptığı açıklamada yatırımın ardından yeni pazarlara açılacaklarını duyururken, 3D tasarım platformu SpaceCraft'in yeteneklerini de arttıracaklarını belirtti.

Artırılmış gerçeklik ve yapay zeka kullanan SpaceCraft'ın kullanıcılara gerçek zamanlı tasarım görselleştirmesi sunduğunu söyleyelim. HomeLane yatırımla birlikte yıllık kalıcı gelirini 98 milyon dolara taşırken, 2021 başlarında karlılığa ulaşmayı planlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.