Apple Arcade servisinde yer alan en iyi 10 oyun

 Apple'ın oyun abonelik servisi olan Apple Arcade servisinde yer alan en iyi oyunlara yakından bakıyoruz.
Apple Arcade servisinde yer alan en iyi 10 oyun

İlk olarak geçtiğimiz Mart ayında karşımıza çıkan Apple'ın oyun abonelik servisi olan Apple Arcade'in 19 Eylül tarihinde kullanıma sunulacağını sizlere daha önce aktarmıştık. Bugün ise aylar önce kullanıma sunulan oyun abonelik servisinin öne çıkan oyunlarına yakından bakacağız.

Mobil, masaüstü ve TV için geliştirilen bir oyun abonelik servisi olan Apple Arcade'in içinde 100'ü aşkın özel oyun barındırdığını da ekleyelim. Yurt dışında aylık 4,99 dolar fiyat etiketine sahip olan abonelik servisinin ülkemizdeki fiyatı ise aylık 34,99 TL.

Assemble With Care

Oldukça ilginç bir oyun olan Assemble With Care, oyun tarafından belirlenen objeleri tamir etmenizi istiyor. Daha önce Monument Valley ve Land's End gibi oyunlarla da adından söz ettiren bir oyun stüdyosu olan UsTwo Games tarafından geliştirilen Assemble With Care, kendine has grafiklere sahip.

Inmost

Karanlık bir atmosferi ile 8 bit grafikleri buluşturan bir yapım olan Inmost, bir şövalyenin zorluk dolu yolculuğunu anlatıyor. Chucklefish Limited oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Inmost, 8 bit grafikleri sevenler için oldukça başarılı bir alternatif.

Lifelike

Blek ve FROST oyunları ile tanınan kunabi brother GmbH tarafından geliştirilen bir oyun olan Lifelike, oyun tasarımı ve grafikleri ile oldukça başarılı bir oyun deneyimi sunuyor.

Pilgrims

Listemizin ilginç oyunlarından olan Pilgrims, daha önce Machinarium ve Samorost oyunlarını geliştiren Amanita Design oyun stüdyosu tarafından geliştirildi.

Steven Universe: Unleash the Light

Uzay temalı bir macera oyunu olan Steven Universe: Unleash the Light, RPG yani rol yapma oyunu özelliklerine de sahip durumda. Cartoon Network tarafından geliştirilen Cartoon Network, macera oyunu sevenler için başarılı bir alternatif.

Sayonara Wild Hearts

Annapurna Interactive tarafından geliştirilen Sayonara Wild Hearts, özellikle ses tasarımı ve müzikleri ile rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. 1,1 GB büyüklüğünde olan Sayonara Wild Hearts oyununun Arcade türünde olduğunu da ekleyelim.

Shinsekai: Into the Depths

Oyun dünyasının en önemli firmalarından biri olan CAPCOM tarafından geliştirilen Shinsekai: Into the Depths, su altında geçen başarılı bir oyun. Listemizdeki en büyük oyunlardan biri olan Shinsekai: Into the Depths'in 1,7 GB büyüklüğünde olduğunu da ekleyelim.

What The Golf?

Adından da anlaşılabileceği üzere Golf temalı bir oyun olan What The Golf?, oldukça ilginç ve eğlenceli bir oyun. The Label tarafından geliştirilen What The Golf? oyununun kafa karıştıran pek çok bölüme sahip olduğunu da ekleyelim.

Mini Motorways

Mini Metro oyununun devamı niteliğinde olan Mini Motorways, Dinosaur Polo Club tarafından geliştirildi. Trafik problemine odaklanan bir oyun olan Mini Motorways, oyunculardan bu problemi çözmelerini istiyor.

Tangle Tower

Bir cinayeti odaklanan macera oyunu olarak karşımıza çıkan Tangle Tower, SFB Games stüdyosu tarafından geliştirildi. 521 MB büyüklüğünde olan Tangle Tower, yaklaşık 4 saatlik bir oynanış süresi sunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.