Pil ömrüyle şaşırtan akıllı saat: Huawei Watch GT 2 incelemesi

Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından Huawei'in akıllı saati olan Huawei Watch GT 2 modelinin incelemesi ile kaşınızdayız.

Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından Huawei'in akıllı saati olan Huawei Watch GT 2 modelinin incelemesi ile karşınızdayız. Özellikle pil performansı ile ön plana çıkan bir akıllı saat modeli olan Huawei Watch GT 2, 46 ve 42 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneğine sahip.

10.7 mm kalınlığında olan Huawei Watch GT 2'nin 46 mm'lik versiyonu 41 gram ağırlığında. Kutusundan iki farklı kayış seçeneği ile çıkan Huawei Watch GT2, 454 x 454 piksel çözünürlüğünde 1,39 inçlik AMOLED bir ekran kullanıyor. Gücünü markanın kendi işlemcisi olan Kirin A1 işlemcisinden alan Huawei Watch GT 2, hoparlör ve mikrofona da sahip durunda.

Huawei Watch GT 2 modeli ile telefon görüşmesi yapmak da mümkün. Spor ve aktivite takibi, uyku takibi, stres ve kalp ritmi ölçümü gibi özellikler de sunan Huawei Watch GT 2, GPS'e de sahip durumda. Bluetooth 5.1 bağlantısına sahip olan saat, hem Android hem de iOS cihazlar ile çalışabiliyor.

Suya ve toza karşı da dayanıklı olan Huawei Watch GT 2 modeli, pil süresi olarak rakiplerinin oldukça önünde. Yaklaşık 2 haftalık bir pil ömrü sunan Huawei Watch GT 2 modeli ülkemizde 1599 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.