Elektrikli scooter girişimi Lime, 5 dolar fiyata sahip haftalık abonelik modelini yayına aldı

Lime'ın kullanıcılara elektrikli scooter ve bisikletler için sınırsız kilit açma imkanı sağlayan yeni haftalık abonelik planının adı LimePass olarak açıklandı.
Elektrikli scooter girişimi Lime, 5 dolar fiyata sahip haftalık abonelik modelini yayına aldı

Elektrikli scooter girişimi Lime, haftalık 5 dolara haftalık abonelik modelini başlatıyor. Lime'ın kullanıcılara elektrikli scooter ve bisikletler için sınırsız kilit açma imkanı sağlayan yeni haftalık abonelik planının adı LimePass olarak açıklandı. LimePass'in mayıs ayından bu yana bazı ABD'li kullanıcılar tarafından beta olarak kullanılabildiğini hatırlatalım.

LimePass'in bugünden itibaren ABD'de ve ocak başından itibaren Avustralya ve Yeni Zelanda'da yayına alınacağını belirtmiş olalım.

ABD şehirlerinin çoğunda haftada 4,99 dolar olarak ücretlendirilen LimePass ile Lime'ı kullanmak, haftada 5 kullanımdan sonra ücretsizmiş gibi düşünülebilir. Zira scooter'lar tek kullanım için 1 dolar olarak ücretlendiriliyor. LimePass'i etkinleştirmek için sol üst köşedeki menü simgesine dokunmak ve ardından talimatları izlemek yeterli oluyor. Şimdilik LimePass otomatik olarak yenilenmiyor, bu yüzden kullanıcının her hafta uygulama üzerinden manuel olarak ödeme yapması gerekiyor. Sürücülerin yine de dakikada yaklaşık 0,15 dolar tutan kullanım ücretini ödemeleri gerektiğine de dikkat çekelim. Yani LimePass'i haftada 5 defadan fazla kullananlar her şekilde karlı durumu geçiyor.

San Mateo merkezli Lime, haftalık abonelik hizmeti sunan ilk mikromobilite şirketlerinden biri diyebiliriz. Ancak genel olarak abonelikler kentsel hareketlilik yelpazesinde artan bir eğilim olup hem Lyft hem de Uber şimdi aylık abonelikler sunuyor. Aslında Uber, şu anda araba taşımacılığı, yiyecek teslimi ve bisiklet/scooter sürüşlerini kapsayan hepsinin bir arada olduğu bir abonelik modeli deniyor.

Lime'a göre sürücülerinin neredeyse yarısı işe ya da okula gidip gelmek için bu hizmeti kullanıyorlar. Bu da LimePass'in hafta içi her iki yöne hareket etmek için Lime scooter veya bisiklet kullandıklarını düşünerek her birinin haftada en az 5 dolar tasarruf etmesine yardımcı olacağı anlamına geliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.