City Kit: Tasarım kütüphanesi StartupMilk'ten ücretsiz 15 şehir illüstrasyonu

Amsterdam Londra, Los Angeles, Paris ve New York dahil olmak üzere 15 şehirden 64 bina ve mimari yapı 3 farklı stilde kullanıcılara sunuluyor.
City Kit: Tasarım kütüphanesi StartupMilk'ten ücretsiz 15 şehir illüstrasyonu

Kişiselleştirilebilir tasarım kütüphanesi olan StartupMilk, City Kit ile dünyanın her yerinden 15 şehirden 64 bina ve mimari yapıyı 3 farklı stilde kullanıcılara sunuyor. Şehirlerin gündüz, akşamüstü ve gece renklendirmelerinin de yer aldığı City Kit'te, yağmur, kar ve gün batımı animasyonlarına da yer veriliyor. 

AI,AE ve PSD formatlarında indirilebilen illüstrasyonlar, Amsterdam, Londra, Paris New York, San Francisco, Washington D.C., Stockholm, Seattle, Boston, Oslo, Los Angeles, Tokyo, Toronto, Nashville ve Austin şehirlerini kapsıyor. Aynı zamanda şehirlerin simgeleri haline gelen 64 bina ve mimari yapıyı gündüz, akşamüstü ve gece renklendirmelerini de içeriyor.

Eğer bahsedilen şehirlerde pazara giriş yapmayı hedefliyorsanız ya da şehir odağında yeni bir ürün geliştirmeye hazırlanıyorsanız, çizimlerden faydalanmanız olası. City kit'te yer alan 15 şehrin jpeg görsellerini e-posta adresinizi bırakrak ücretsiz olarak indirebileceğinizi belirtelim. Ancak City Kit'teki şehirlerin vektör formatları ve 3d bina çizimleri ücretlendirilmiş durumda.

Startupmilk'in 60 dolarlık City Kit Pro paketini alarak bu 15 şehrin hava durumu animasyonlarına, şehir animasyonlarına ve statik ve video formatlarında 3D bina çizimlerine erişebiliyorsunuz. Startupmilk 80 dolarlık Pro Plus paketinde ise hava durumu ve şehir animasyonlarına ek olarak 3D statik görsellerinin ve videolarının alpha formatına erişebiliyorsunuz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.