Elektrikli scooter paylaşım girişimi Martı, yıl sonuna kadar fiyatlarını düşürdü

Rakiplerine oranla daha pahalı konumda kalan Martı, fiyatlarını düşürdü.
Elektrikli scooter paylaşım girişimi Martı, yıl sonuna kadar fiyatlarını düşürdü

İstanbul için elektrikli scooter paylaşım girişimi olarak karşımıza çıkan Martı'nın hizmet vermeye başladığını ilk olarak geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. 2019 yılıyla birlikte hem ülkemizde hem de yurt dışında oldukça popüler bir hale gele elektrikli scooter girişimlerine her geçen gün yenileri ekleniyor.

Martı'nın ardından ise ETKU, Palm ve HOP! gibi girişimler de hem İstanbul hem de Ankara'da hizmet vermeye başladılar. Pazara yeni markaların girmesi ile birlikte önemli bir rekabet de oluştu. Rakiplerine oranla daha pahalı konumda kalan Martı, fiyatlarını indirdi.

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Fiyat düşürülmeden önce 10 dakikalık bir Martı yolculuğu 10,5 TL ile ücretlendiriliyordu.

Yapılan indirimin ardından ise 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu. Kısacası 10 dakikalık Martı yolculuğu 10,5 TL'den 7,89 TL'ye düşmüş oldu. Söz konusu indirimin Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacağını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.