Fotoğraftaki yüzleri tespit eden ve dosyalayan ücretsiz girişim: FaceMaze

Büyük beklentiler içinde değilseniz FaceMaze size ihtiyacınız olanı verecektir. Ancak uygulamanın oldukça yeni olduğunu, kendilerine ekleyecekleri yeni özelliklerle çok farklı bir alana geçebilme potansiyeli olduklarını da belirtelim.
Fotoğraftaki yüzleri tespit eden ve dosyalayan ücretsiz girişim: FaceMaze

Kalabalık fotoğraflarda yüz tespit etmek, kimi zaman tahmin edildiğinden daha zor olabiliyor. Özellikle yüzlerin tek tek incelenmesi ve ayrı fotoğraflar haline getirilmesi gerekiyorsa bu işlem için ciddi bir zaman harcamak gerekiyor. Ancak ücretsiz bir uygulama olan FaceMaze, bu işi kullanıcı için saniyelere indirgiyor ve ortaya keyifli sonuçların çıkmasına olanak sağlıyor.

Öncelikle FaceMaze'in herhangi bir mobil uygulaması bulunmadığını, platformun sadece web üzerinden kullanılabildiğini belirtelim. Platformu kullanmak da gerçekten oldukça basit. Sizden herhangi bir üyelik istenmiyor ve yüzleri tespit etmek istediğiniz fotoğrafı platformun altında bulunan fotoğraf yükleme kısmından uygulamaya gönderiyorsunuz. Akabinde sisteme yüklenen fotoğraf indirilmeye hazır oluyor ve "Download" seçeneğinden bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Eğer fotoğrafta birden fazla yüz keşfedilmişse bir .zip dosyasının içinde tüm yüzlerin fotoğraflarını teker teker bulmak mümkün oluyor.

Özünde FaceMaze oldukça basit bir şekilde faaliyet gösteriyor, ancak eğer yüz tespit etmeye ihtiyaç duyuyorsanız platform bunu en iyi şekilde yerine getiriyor. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren FaceMaze, kullanım kolaylığı ve basit tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Sonuç olarak büyük beklentiler içinde değilseniz FaceMaze size ihtiyacınız olanı verecektir. Fakat bu noktada uygulamanın oldukça yeni olduğunu, kendilerine ekleyecekleri yeni özelliklerle çok farklı bir alana geçebilme potansiyeli olduklarını da hatırlatmış olalım.

FaceMaze'i buradan deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.