Studio Billion, Tarvenn’den 4,2 milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı

Mobil oyun stüdyosu Studio Billion, değerlemesini 3 kat arttırarak Tarvenn’den 4,2 milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı.
Studio Billion, Tarvenn’den 4,2 milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı

Mobil oyun şirketi Studio Billion, Tarvenn'den 1,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldığı haberini geçtiğimiz yıl sizlerle paylaşmıştık. Girişim, şimdi de Tarvenn'den 4,2 milyon TL değerleme ile devam yatırım aldı. 

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) bünyesinde yer alan önemli girişimlerden biri olan ve 2018 yılının Aralık ayında Tarvenn’den tohum yatırım alan mobil oyun stüdyosu Studio Billion, değerlemesini 3 kat arttırarak Tarvenn’den 4,2 milyon TL değerleme ile devam yatırımı aldı. İlk oyunları “Spin Warriors İstanbul” ile dünyanın birçok ülkesinde ses getiren ve 1 milyondan fazla indirmeye ulaşan Studio Billion, geçtiğimiz günlerde kullanıcılara sunulan Hyper Casual oyunlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor.

Dünyanın en büyükleri arasında yer alan 10’dan fazla oyun yayıncısıyla ile iş birliği yapmayı başaran Studio Billion, aldıkları ikinci yatırım ile ekibini büyüterek portföyünü genişletmeyi ve uluslararası alanda önemli bir mobil oyun firması olmayı hedefliyor.

3 genç girişimci tarafından İstanbul’da kurulan Studio Billion, ilk yatırımını geçtiğimiz yıl Tarvenn Ventures’dan almıştı. Geliştirdikleri oyunlar ile dünyanın çeşitli ülkelerinden milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran yeni nesil mobil oyun şirketi, Tarvenn’den aldığı devam yatırımı ile ekibini daha da büyüterek oyun portföyünü genişletmeyi ve uluslararası alandaki başarılarını daha yukarıya taşımayı hedefliyor. Güçlü ekibi ile ayda en az 3 mobil oyun geliştirerek 2020 yılının sonunda portföyünde 40’tan fazla oyun bulunan bir mobil oyun fabrikası haline gelmeyi amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.