Online market alışverişi girişimi Jow, 7 milyon dolar yatırım aldı

Ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da oldukça popüler olan online market alışverişi girişimlerinin başarılı örneklerinden olan Jow, şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre 7 milyon dolar yatırım adlı. 
Online market alışverişi girişimi Jow, 7 milyon dolar yatırım aldı

Online market siparişleri ile yemek tariflerini birleştiren ilginç bir girişim olan Fransa merkezli Jow, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da oldukça popüler olan online market alışverişi girişimlerinin başarılı örneklerinden olan Jow, şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre 7 milyon dolar yatırım adlı. 

2018 yılında kurulan bir girişim olan Jow'un, Fransa'nın önde gelen 5 süpermarketi (Monoprix, Carrefour, Auchan, Chronodrive, E.Leclerc) ile birlikte çalıştığını da ekleyelim. Kullanıcılarına zaman kazandırmak için yola çıkan Jow, haftalık market alışverişlerinin dakikalar içinde yapılmasına olanak sağlıyor.

Paylaşılan bilgilere göre Stride.VC liderliğinde gerçekleşen 7 milyon dolarlık yatırım turuna Yes VC'den Caterina Fake ve Jyri Engeström'in yanı sıra Zola kurucusu ve CEO'su Shan-Lyn Ma da katıldı. 7 milyon dolarlık yatırım turuna Jow'un tohum yatırımcıları olan DST global'ın bazı partnerleri ve eVentures'ın katıldığını da ekleyelim.

Kullanıcıları için özel menüler de öneren Jow, bu menülerin kullanıcılar tarafından kabul edilmesinin ardından gereken malzemeleri alışveriş sepetine de ekliyor. Kısacası alışveriş deneyimini mümkün olduğunda hızlandırarak zamandan tasarruf sağlayan Jow, aynı zamanda akşam ne yiyeceğiz sorusuna da cevap sağlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.