Zomato'nun ürün tasarımcısından ücretsiz 100 illüstrasyon

Verma'nın illlustrations.co'daki sunduğu ücretsiz görseller, ticari kullanıma da açık. Böylece indirdiğiniz görsellerle şablonlar, web siteleri ve sunumlar hazırlamanız mümkün.
Zomato'nun ürün tasarımcısından ücretsiz 100 illüstrasyon

Zomato'nun ürün tasarımcısı Vijay Verma, 2016'da illüstrasyon yeteneklerini geliştirmek için kendine meydan okudu. 100 günde 100 illüstrasyon çizmek üzere her gün 2 saat ayıran Verma, yıllardır sakladığı çizimleri sonunda kullanıcılarla paylaşmaya karar verdi. 

Verma, illlustrations.co üzerinden çizimlerini ücretsiz olarak ticari ve kişisel kullanıma sunuyor. Verma'nın çizimleri arasında hayvanlardan çalışma ortamına, işletmelerden binalara, arabalardan okul gereçlerine kadar birçok farklı öğe yer alıyor. Aynı zamanda sitede yılbaşı ve cadılar bayramı gibi özel günlerde kullanılabilecek çizimler de bulunuyor.

Ticari kullanıma açık olduğu için indirdiğiniz görseller ile şablonlar, web siteleri ve sunumlar hazırlamanız mümkün. Aynı şekilde sosyal medya gönderilerinde, blog içeriklerinde kullanabileceğinizi ekleyelim. Sitede sunulan SVG indirme seçeneği sayesinde çizimleri websitesilerinde kullanmanız kolaylaşırken, Eps formatı sayesinde beğendiğiniz çizimleri basılı ürünler haline getirebilirsiniz. 

Sitede beğendiğiniz görsellerin üzerine tıklayarak, onları SVG ve PNG formatlarında indirebilir ya da AI, PNG, SVG ve EPS formatlarını destekleyecek şekilde hepsini tek bir seferde  indirebilirsiniz. Çizimlere Verma'nın Dribble sayfasından da ulaşabileceğinizi söyleyelim. Ancak Verma'nın, siteyi düzenli olarak güncelleyeceğini ve yeni çizimler eklemeye devam edeceğini de belirtmekte fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.