Ücretsiz "ürün deneme" platformu Denebunu, 1,7 milyon üyeye ulaştı

2016 yılında Duygu Akbudak tarafından kurulan Denebunu, Türkiye’nin tüm illerinden 1,7 milyon üyeye ulaştı.
Ücretsiz

Dijital pazarlama ve geri bildirim platformu olarak hizmet veren Denebunu girişiminin 2,5 milyon TL yatırım aldığını sizlere geçtiğimiz yılın Eylül ayında aktarmıştık. 2016 yılında Duygu Akbudak tarafından kurulan Denebunu, Türkiye’nin tüm illerinden 1,7 milyon üyeye ulaştı.

Söz konusu 1,7 milyon üyenin yüzde 89'unun aktif olarak platformu kullandığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse 2017 yılının Nisan ayında girişimin sadece 350 bin kayıtlı üyesi bulunuyordu. Kısacası yaklaşık 2,5 yıl içinde üye sayısı neredeyse 5 katına çıkmış durumda.

Üç yıldır markaların stratejilerine yön verecek tüketici geribildirimleri ve özel araştırmalar sunan Denebunu, bugüne kadar 200'e yakın hızlı tüketim ve kozmetik markası ile çalıştı. Denebunu platformuna yeni özellikler eklendiğini de belirtelim.

Platformun yeni özellikleri arasında söylem/iddia yaratma, çevrimiçi anket ve e-ticaret sitelerine yorum aktarma gibi özellikler bulunuyor. Şu an için 23 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Denebunu'nun yatırımcıları arasında ise Nevzat Aydın, Ata Uzunhasan, Fırat İşbecer, Mehmet Çelikol, Barış Türkmen, Mehmet Çelikol, Barış Türkmen ve Zeynep Tansuğ gibi isimler yer bulunuyor. Denebunu'nun bugüne kadar aldığı yatırımın 600 bin dolar olduğunu da ekleyelim. Son olarak Denebunu'nun yurt dışı açılımı için 2020 yılının başında yatırım turuna çıkmayı hedeflediğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.