Atanova Ventures, kutu abonelik girişimi WUFWUF'un yatırımcıları arasına katıldı

Yatırımcıları arasına Atanova Ventures'ı da katan WUFWUF, 2021'nin ilk çeyreğinde ABD ve Kanada'ya açılacak.
Atanova Ventures, kutu abonelik girişimi WUFWUF'un yatırımcıları arasına katıldı

Geçtiğimiz aylarda 1 milyon Sterlin değerlemeye ulaşan WUFWUF, yatırımcıları arasına Atanova Ventures'ı da kattı Atanova Ventures ile yaptığı anlaşmanın detaylarını henüz açıklamayan girişim, 2020'nin ikinci çeyreğinde bir yatırım turu gerçekleştirmeyi planladığını da belirtti.

Bir buçuk yıl önce Umut İlhan tarafından kurulan HAVHAV isimli girişimin, Tamindir ve CNT Interactive’in kurucusu Caner Bayraktar'ın katılımıyla büyümeye devam ettiğini hatırlatalım. WUFWUF markasıyla Birleşik Krallık'a açılan girişim, geçtiğimiz Eylül ayında deneyimli iş adamları Melih Özçelik ve Erol Şaşati tarafından 1 milyon GBP değerleme üzerinden yatırım aldı.

WUFWUF, Atanova Ventures'ın desteğiyle birlikte şimdiye kadar Birleşik Krallık'ta elde ettiği büyümeyi daha da ileri taşıyabilir. Girişimin, Eylül ayında HAVHAV ve WUFWUF markaları ile Türkiye ve İngiltere'de 20 binin üstünde köpek sahibine hizmet verdiğini açıkladığını da hatırlatmakta fayda var. 

Bu yeni gelişmeyle birlikte; 2020 sonuna kadar Birleşik Krallık'ta 10 bin aboneye ulaşmayı hedefleyen şirket, 2021'nin ilk çeyreğinde ise WUFWUF markasını ABD ve Kanada'da piyasaya sürecek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.