Alkol tüketimini takip etmenizi sağlayan girişim: DrinkControl

Otokontrol konusunda sıkıntılar yaşayanlar için geliştirilmiş bir uygulama olan DrinkControl, alkol tüketimini kontrol altında tutmanıza yardımcı oluyor
Alkol tüketimini takip etmenizi sağlayan girişim: DrinkControl

Otokontrol konusunda sıkıntılar yaşayanlar için geliştirilmiş bir uygulama olan DrinkControl, alkol tüketimini kontrol altında tutmanıza yardımcı oluyor. Oldukça yeni diyebileceğimiz bir girişim olan DrinkControl'ün sadece iOS destekli cihazlarda kullanılabileceğini en baştan belirtelim. Uygulamayı kullanmak da gerçekten çok basit ve keyifli.

DrinkControl nasıl çalışır?

App Store'dan cihazınıza indirdiğiniz DrinkControl, kullanım için herhangi bir üyelik istemiyor, fakat ayarlar kısmından cinsiyetinizi platforma belirtmeniz kalori ölçümü açısından önem taşıyor. Hatta dilerseniz Apple'ın Sağlık uygulamasını da platforma entegre edebiliyor ve ikisinin iş birliği içinde çalışmasına yardımcı olabiliyorsunuz. Diyelim ki bir önceki akşam arkadaşlarınızla eğlenmeye gittiniz ve eğlence sırasında içtiğiniz içeceği, ne kadar içtiğinizi, her içecek başına ne kadar ödediğinizi platforma ekliyorsunuz ve bunu bir alışkanlık haline getiriyorsunuz. DrinkControl eklediğiniz bilgileri size daha sonra grafik olarak sunuyor ve ortalama ne kadar içtiğinizi, içtiklerinizin neye tekabül ettiğini size gösteriyor. Harcalamarınız da ona göre şekilleniyor.

Her ne kadar DrinkControl'e içtiklerinizi ekleyip eklememek size kalmış olsa da eğer alkol konusunda her açıdan kontrolü sağlamak isteyenlerdenseniz uygulama size ciddi anlamda yardımcı olacaktır. Zira limiti aştığınız zaman ya da limite yaklaştığınız zaman platformda yer alan sınır çizgisinin rengi de değişiklik gösteriyor. Fakat yukarıda da bahsettiğim gibi tükettiğimiz alkolün seviyesini ayarlayamadığımızda o an için hiçbir şeyin önemi kalmıyor ve otokontrolü sağlamak da bir o kadar zorlaşıyor.

En azından ertesi günlerde içtiğiniz günün verisini platforma eklerseniz, sizin için hazırlanan grafikle tüketim alışkanlıklarınızı öğrenebilirsiniz.

Şu an için ücretsiz olan DrinkControl'ü App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.