ABD merkezli fintech girişimi BlueVine, 102,5 milyon dolar yatırım aldı

KOBİ'lere yönelik bir fintech girişimi olan BlueVine ise bugün 102,5 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. 
ABD merkezli fintech girişimi BlueVine, 102,5 milyon dolar yatırım aldı

İngiltere ve ABD gibi gelişmiş ülkelerdeki tüm işletmelerin yüzde 99'undan fazlasını küçük ve orta ölçekli işletmeler oluşturuyor. KOBİ'lere yönelik bir fintech girişimi olan BlueVine ise bugün 102,5 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. 

Lideliğini ION Crossover Partners'ın üstlendiği F Serisi yatırım turuna katılan diğer şirketler Lightspeed Venture Partners, Menlo Ventures, 83North, SVB Capital, Nationwide, Citi Ventures, M12, MUFG Innovation Partners Co., Ltd, O.G. Tech, Vintage Investment Partners, ION Group ve Maor Investments olarak açıklandı.

KOBİ'lere finansman ve diğer bankacılık hizmetleri sunan BlueVine, hem kredi limitlerini hem de vadeli kredileri sağladığı finansman ürünlerine ve müşterilerin ödemeyi seçtikleri faturalar için ön ödeme yapmalarına yardımcı oluyor. Girişim, 5 milyon dolara kadar olan kredi limitlerine dönüşen ve kullanıcıların faturalarını ödemeden önce para beklemek zorunda olmadıkları bir hizmet sunuyor.

Küçük işletmelerin büyümek için sermayeye ihtiyaçları var, ancak bankalar ve diğer geleneksel borç verenler, fazlaca bu işletmelere sermaye sağlama konusunda ince eleyip sık dokuyor ve küçük işletmeler için bu süreci sıkıntılı hale getiriyorlar. BlueVine ise sağladığı hizmetle bu problemin önüne geçmeyi hedefliyor. Bu noktada BlueVine'ın ana fikri, kullanıcıları platformunda tutmak ve daha iyi marjlar elde etmek için daha eksiksiz bir teklif seti oluşturmak olarak karşımıza çıkıyor.

BlueVine, aldığı yeni yatırımı mevcut teknolojisini geliştirmek için kullanacağını açıklıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.