Proptech girişimi Qualia 55 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu

C serisi yatırım turunda Tiger Global liderliğinde 55 milyon dolar yatırım aldığını duyuran Qualia, bugüne kadar aldığı toplam yatırımın ise 95 milyon dolara çıktığını da paylaştı.
Proptech girişimi Qualia 55 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu

Dijital gayrimenkul teknolojileri üzerinde çalışan San Francisco merkezli bir girişim olan Qualia, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. C serisi yatırım turunda Tiger Global liderliğinde 55 milyon dolar yatırım aldığını duyuran Qualia, bugüne kadar aldığı toplam yatırımın ise 95 milyon dolara çıktığını da paylaştı.

55 milyon dolarlık yatırım turuna Tiger Global'ın haricinde Bienville Capital, 8VC ve Menlo Ventures da katıldı. Qualia tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yatırım şirketin mühendislik ve pazarlama ekibini genişletmek, iş birlikleri kurmak ve yeni pazarlara açılmak için kullanılacak.

Crunchbase'in verilerine göre en son 2018 yılının Mart ayında yatırım alan Qualia, B serisi yatırım turunda Menlo Ventures liderliğinde 33 milyon dolar yatırım almıştı. Nate Baker, Joel Gottsegen ve Lucas Hansen tarafından 2015 yılında kurulan Qualia, hem San Francisco hem de Austin'de ofislere sahip.

Paylaşılan bilgilere göre yılda 1 milyonu aşkın işlem gerçekleştiren bir platforma dönüşen Qualia, geçtiğimiz iki yılda pazar payını 3 katına çıkardı. Amaçlarının ev alacak olan insanların ve gayrimenkul profesyonellerinin güvenle kullanabileceği bir platform olmak olduğunu dile getiren Qualia CEO'su ve kuru ortağı Nate Baker, gayrimenkul satın alım sürecini kolaylaştırmayı hedeflediklerini de dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.