Online market pazar hacmi 2025 yılında 196 milyar dolara ulaşacak

Commonsense Robotics'in yaptığı bir araştırmaya göre online market alışverişi pazarı 2018 yılında 24 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaştı.
Online market pazar hacmi 2025 yılında 196 milyar dolara ulaşacak

Girişim dünyasının son zamanlardaki en büyük trendi market ürünlerinin online bir şekilde kullanıcıların kapısına kadar ulaştırılması. Alışveriş deneyimini oldukça kolay bir hale getiren uygulamaların popülerliği her geçen gün artıyor. Commonsense Robotics'in yaptığı bir araştırmaya göre online market alışverişi pazarı 2018 yılında 24 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaştı.

Online market alışverişlerinin şu an için genel market alışverişlerindeki payı yüzde 3 seviyelerinde. Fakat online market alışverişleri pazarının stabil bir şekilde ve hızla büyüdüğünü de görüyoruz. Paylaşılan bilgilere göre online market alışverişlerinin toplam market alışverişlerindeki payının 2023 yılında yüzde 11,6, 2025 yılında ise yüzde 20 seviyelerine ulaşması bekleniyor.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.