SPONSORLU

BtcTurk’ten, Kripto-Türk Lirası İşlemlerinde Büyük Komisyon İndirimi

Türkiye’de bitcoin ve kriptoparaların kolaylıkla alım satımının yapılabildiği BtcTurk, tüm kripto-kripto işlemlerinde sıfır komisyon sunduğu BtcTurk | PRO’da şimdi de Kripto-Türk Lirası işlemlerinde komisyonları indirdi

Türkiye’deki kripto para alım satım platformları arasında en yüksek ödenmiş sermayeye sahip BtcTurk, profesyonel yatırımcılar için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da tüm kripto-Türk Lirası işlemlerinde hacim kısıtlaması olmadan ciddi komisyon indirimi uygulamaya başladı.

Komisyonlarda işlem hacminden bağımsız indirim oranları

Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu olan ve geçtiğimiz aylarda BtcTurk | PRO’da tüm kripto-kripto işlemlerinde komisyonu sıfırlayan BtcTurk, şimdi de kripto-Türk Lirası işlemlerinde her türlü hacim için komisyon tutarlarında önemli indirimlere gitti. Buna ek olarak ilk defa kripto para alım-satımı yapmayı düşünen ve henüz belirgin hacimlere ulaşmamış BtcTurk kullanıcıları da daha düşük maliyetlerle alım satım işlemlerine başlayabilme imkanına kavuştu. 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan BtcTurk CEO’su Özgür Güneri; “BtcTurk olarak profesyonel kullanıcılarımıza, detaylı bilgi içeren ekran, araç ve raporların yer aldığı, onların daha hızlı ve profesyonel yatırım kararı vermesine yardımcı olan BtcTurk | PRO ile hizmet veriyoruz. Ana hedefimiz farklı beklenti ve stratejileri olan kullanıcılarımıza daha çok seçenek sunabilmek. Bu yaklaşımımızın en önemli çıktılarından biri olarak bir ay önce BtcTurk | PRO’da kripto-kripto işlem çiftlerinde komisyonları kaldırmıştık. Şimdi de kullanıcılarımızın Türk Lirası ile yapacakları kripto alım-satım işlemlerinde komisyon oranlarını ciddi oranda aşağıya çektik. Bu doğrultuda; 1 TL’den – 50.000.000 TL’ye kadar her türlü hacimde hem piyasa alıcıları hem piyasa yapıcıları için avantajlı komisyon oranları sunuyoruz. Böylece kullanıcılarımız daha hızlı ve avantajlı komisyon oranları ile kripto-Türk Lirası ile de işlemlerini yapabilecek. BtcTurk | PRO kullanıcılarının kripto para işlemlerinde uygulamak istedikleri yatırım stratejilerini maliyet düşünmeden yapabilmelerini sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile BtcTurk’te kripto para yatırma ve çekmelerden de herhangi bir ücret almadığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

İndirimli komisyon oranları

BtcTurk | PRO’da Türk Lirası işlemlerinde uygulanacak indirimli komisyon oranları aşağıdaki şekilde belirlendi. Oranlar aylık olarak;

  • 0 - 1 milyon TL aralığında işlem yapan piyasa yapıcıları için 0,0010, piyasa alıcıları için 0,0018,
  • 1 milyon – 5 milyon TL arasında işlem yapan piyasa yapıcıları için 0,0008, piyasa alıcılar için 0,0016,
  • 5 milyon – 10 milyon TL arasında işlem yapan piyasa yapıcıları için 0,0006, piyasa alıcılar için 0,0012,
  • Aylık 10 milyon – 50 milyon TL arasında işlem yapan piyasa yapıcıları için 0,0004 , piyasa alıcılar için 0,0010,
  • Aylık 50 milyon TL’den fazla işlem yapan piyasa yapıcıları için 0,0001, piyasa alıcılar için 0,0008 şeklinde belirlendi.

Yenilenen Komisyon Oranları

BtcTurk | PRO, her gün alım satım yapan, yatırımlarını yönlendirirken güncel piyasa verilerini anlık takip etmek isteyen, bitcoin ve kripto para işlemi yaparken fiyat grafikleri ve teknik göstergelere bakan, karar alırken detaylı analizlere ve raporlara ihtiyaç duyan ve gelişmeleri kaçırmak istemeyen tüm profesyonel yatırımcıların kullanımı için geliştirildi. BtcTurk | PRO’ya üye olarak, TRY, BTC ve USDT paritelerinde BTC, ETH, LTC, XRP, USDT, XLM, NEO, EOS alıp satabilirsiniz. BtcTurk | PRO’ya https://pro.btcturk.com adresinden ulaşılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.