YFYİ 2019 Demo Day'inde ödül alan girişimler!

Yeni Fikirler Yeni İşler Hızlandırma Programının Demo Day'inde ödül alan girişimleri sizlere aktarıyoruz.
YFYİ 2019 Demo Day'inde ödül alan girişimler!

Yeni Fikirler Yeni İşler Hızlandırma Programının 15. yılı özel etkinliği olan Inspiration Weekend'den sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Dün YFYİ 2019 Demo Day'ine katılan girişimleri ve girişimciler ile yaptığımız röportajları sizlere aktarmıştık. Bu haberimizde ise Yeni Fikirler Yeni İşler Hızlandırma Programının Demo Day'inde ödül alan girişimleri sizlere aktarıyoruz.

Sağlık teknolojilerine odaklanan EarFit girişimi Elginkan Vakfı'ndan 50 bin TL ödül aldı. Powder Tech girişimi ise Elginkan Vakfı'ndan 50 bin, OSTİM'den ise 20 bin TL ödül almayı başardı. Finansal teknolojiler üzerine odaklanan UlakFin girişimi ise etkinlik kapsamında Tüpraş'tan 15 bin TL ödül aldı.

Kullanıcılarına reklam izleterek para kazandırmayı hedefleyen Fado, TEB'den 25 bin TL ödül almayı başardı. Güneş enerjisinden elektrik üreten Solar Roof Track girişimi ise Demo Day'de Elder ve T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan 25 bin TL ödül aldı.

Elder ve T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun verdiği bir diğer ödül ise 25 bin TL ile Volte'ye gitti. Rusya özelinde çözümler sunan Tvoystol.ru girişimi ise Onedio'dan 50 bin TL'lik reklam desteği ve ePttAVM'den 20 bin TL değerinde alışveriş ödülü aldı.

Ürünlerin uygun fiyata hızlı ve pratik bir şekilde kiralanmasına olanak sağlayan Renty girişimi ise Onedio'dan 50 bin TL değerinde reklam desteği ödülü aldı. Renty'nin aldığı bir diğer ödül ise ePttAVM'den 20 bin TL değerinde alışveriş ödülü oldu. Son olarak çalışan memnuniyetsizliğinden kaynaklı çalışan devir oranını düşürmeyi amaçlayan Persona girişiminin Onedio'dan 50 bin TL reklam desteği ödülü aldığını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.