Ezeli rakipler Banabi ve Getir'den örnek alınası dayanışma

İki şirket arasında her ne kadar teslimat, ürün çeşitliliği gibi konularda ciddi bir rekabet söz konusu olsa da söz konusu "insan" olduğu zaman akan sular duruyor.
Ezeli rakipler Banabi ve Getir'den örnek alınası dayanışma

Hızlı market servisi sektörü gün geçtikçe yeni bir oyuncu kazanıyor ve sektördeki rekabet her geçen gün artmaya devam ediyor. Sektörün önemli isimleri diyebileceğimiz Banabi ve Getir'in ise bu rekabette başı çektiğini söylemek mümkün. Ancak iki şirket arasında her ne kadar teslimat, ürün çeşitliliği gibi konularda ciddi bir rekabet söz konusu olsa da söz konusu "insan" olduğu zaman akan sular duruyor.

Dün bir Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşım, ezeli rakipler Getir ve Banabi'nin arasındaki örnek alınası dayanışmayı gözler önüne serdi. Getir'in motorlu kuryesi dün akşamki İstanbul yağmuru nedeniyle kayıp düşünce, ona yardıma koşan Banabi'nin motorlu kuryesi oldu. Bu noktada düşen kuryeye de bir şey olmadığını hatırlatalım. Ancak böyle bir davranışın sergilenmiş olması fotoğrafı görenlerin ve olaydan haberdar olanların içini ısıttı.

Konuyla ilgili olarak paylaşım yapan Getir, "rekabet ezeli yardımlaşma ebedi" ifadesini kullandı. Zor hava şartlarında bile hizmet veren tüm kuryelere ilk yardım eli meslektaşlarından geldiğini söyleyen Getir, böyle yardımsever çalışanları olduğu için de Banabi'yi kutladığını dile getirdi.

Yemeksepeti ve Banabi CEO'su Nevzat Aydın da hikayedeki her şeyin örnek alınası olduğunu söyledi. 

Söz konusu iş olunca rekabet kaçınılmaz olsa da böyle güzelliklerin yaşanıyor olması bizlere de umut veriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.