HBO Max 2020 yılının Mayıs ayında kullanıma sunulacak

ABD'nin önemli TV kanallarından biri olan HBO, 2020 yılında kendi online abonelik servisi ile karşımıza çıkacak.
HBO Max 2020 yılının Mayıs ayında kullanıma sunulacak

Netflix ile başlayan ve her geçen gün daha da popüler bir hale gelen streaming çözümlerine bir yenisi daha ekleniyor. ABD'nin önemli TV kanallarından biri olan HBO, 2020 yılında kendi online abonelik servisi ile karşımıza çıkacak. HBO Max adındaki servis 2020 yılının Mayıs ayında kullanıma sunulacak. AT&T'nin sahibi olduğu HBO, dün düzenlenen bir etkinlikle birlikte HBO Max servisinin detaylarını paylaştı.

Netflix, Apple TV Plus ve Disney+ gibi platformlara rakip olacak olan HBO Max platformunun fiyatı ile aylık 14,99 dolar olacak. Rakipleri ile kıyaslandığında bu fiyatın oldukça yüksek olduğunu da ekleyelim Karşılaştırmak gerekirse Apple TV Plus 4,99, Disney+ 6,99, Netflix ise aylık 12,99 dolar fiyat etiketine sahip.

Halihazırdaki HBO abonelerinin ve HBO Now abonelerinin ücretsiz olarak HBO Max platformunu kullanabileceklerini de ekleyelim. HBO'nun oldukça güçlü bir kanal olduğunu ve elinde pek çok önemli içerik olduğunu da ekleyelim. Bu içeriklerden en önemlisi ise tahmin edebileceğiniz üzere Game of Thrones

Game of Thrones'un spin-offu olarak karşımıza çıkacak olan House of the Dragon dizisi de HBO Max'te yayınlanacak. Televizyon dünyasının önemli yapımlarından biri olan "South Park" da HBO Max platformunda yer alacak dizilerden biri olacak.

Etkinlikte paylaşılan bilgilere göre HBO Max, kullanıma sunulduğu ilk gün 10 bin saatlik içeriğe sahip olacak. HBO Max'in ülkemizde kullanıma sunulup sunulmayacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.