Startup Ecosystem Forest Challenge kampanyası ile teknoloji şirketleri TEMA Vakfı'na fidan bağışlıyor

Geçtiğimiz aylarda yaşanan ve hepimizi derinden üzen orman yangınları karşısında sessiz kalmayarak sosyal medyada “Startup Ecosystem Forest Challenge” adı verilen bir challenge başladı.
Startup Ecosystem Forest Challenge kampanyası ile teknoloji şirketleri TEMA Vakfı'na fidan bağışlıyor

Insider, geçtiğimiz aylarda yaşanan ve hepimizi derinden üzen orman yangınları karşısında sessiz kalmayarak sosyal medyada “Startup Ecosystem Forest Challenge” adı verilen bir challenge başlattı. Bu meydan okumanın aslında bir bağış olduğunu belirtelim.

Her şirket çalışanı için TEMA Vakfı'na bir fidan bağışlayan Insider, Türkiye’deki 21 startup'ı da bu challenge’a dahil ederek Türkiye’nin ilk Startup Ormanı’nı oluşturmak için TEMA ile sözleşme imzaladı. Challenge'daki en büyük amacın 10 bin ağaç sayısına ulaşmak olduğunu hatırlatalım. 

TEMA tarafından İzmir yangınından sonra yapılan çağrıya sessiz kalmayan girişimler, birbirlerine meydan okuyarak başlattıkları ağaç dikme çağrısını gerçek bir ormana dönüştürdüler. TEMA’nın da desteğiyle beraber ağaçlandırılacak olan alana “Startup Ekosistemi Ormanı” adı verilerek girişimcilerimiz sanal dünyada yarattıkları ekosistemi, doğaya da sunma ayrıcalığı yakalayacaklar.  

Şimdiye kadar meydan okumaya katılan girişimler Insider, Getir, İyzico, Sovos Foriba, Mutlubiev, Scotty, Onedio, Kolektif House, YGA, Twin Science & Robotics, Piri Guide, Poilabs, Temiz Yaratıcı Teknolojiler, Workinton, Inveon oldu. 

Webrazzi'yi de challenge'a Inveon'un davet ettiğini ve Webrazzi ailesi olarak her Webrazzi çalışanının yanı sıra, Webrazzi Summit 2019 Startup Lounge'ta yer alan her girişim için de birer fidan bağışlayacağız.

Biz de bu challenge'a 500 Istanbul'u davet ediyoruz! Haydi 500 şimdi sıra sizde :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.