Webrazzi Arena 2019'un kazananı Lagom.ai oldu!

Webrazzi Arena 2019 kapsamında yapılan sunumlarından ardıdan jüri Lagom.ai girişimini birinci olarak seçti. 
Webrazzi Arena 2019'un kazananı Lagom.ai oldu!

İlk kez bu yıl 5 salon ile gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Summit 2019 tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliğimizin en heyecanlı kısımlarından biri olan Webrazzi Arena 2019'un kazananı belli oldu. Webrazzi yönetici editörü Ahmet Buğra Ferah tarafından sunulan Webrazzi Arena'nın jüri üyeleri arasında ise Earlybird'den Cem Sertoğlu, DO Ventures'tan Duygu Öktem Clark ve 500 Startup İstanbul'dan Rina Onur Şirinoğlu'nun yer aldığını da hatırlatalım.

Webrazzi Arena 2019'a katılan girişimler arasında ise AppNava, Cameralyze, Gamitive, Hamilinden, Holacon, HoloNext, Lagom.ai, RemoteTeam, T-Fashion ve Transolt girişimleri yer alıyor. Webrazzi Arena 2019 kapsamında yapılan sunumlarından ardıdan jüri Lagom.ai girişimini birinci olarak seçti. 

RemoteTeam girişimi Lagom.ai'ın ardından ikinci olurken, AppNava girişimi ise yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Her türlü veri kaynağına bağlanarak veri güvenliğini ve bilgi yönetimini sağlayan Lagom.ai, temelde bir yapay zeka platformu olarak hizmet sunuyor.

Appnava: Mobil oyun kullanıcılarının davranışlarını veri odaklı modellerle analiz ederek geliştiricilerin efor sarf etmeden doğru aksiyonlara yönlendirilmesini sağlayan analitik bir araçtır.

Cameralyze: Kamera görüntülerini analiz ederek, elde ettiği sonuçlarla önerilerde bulunan yapay zeka destekli sanal asistanları geliştiren girişim

Gamitive: Platformumuzla sadece dakikalar içerisinde ürünlerinizin ön gösterimini içeren yaratıcı ve yeni nesil içerikler üretin; hem de kod yazmadan.

Hamilinden: İşletmelerin vadesi gelmeyen alacakları için tek bir noktadan birden çok finans kurumuna ulaşarak hepsinden teklif almalarını sağlayan Türkiye'nin ilk BDDK onaylı Finansman Portalı

Holacon.com: Bir etkinliğe ait tüm ihtiyaçları tek bir yerde bir araya getiren, proaktif etkinlik yönetimi yazılımı ve mobil uygulaması.

Holonext.com: Markaların ürünlerini satış öncesi ve sonrasında Artırılmış Gerçeklik (AR) modunda gösterebilmelerini sağlayan SaaS tabanlı içerik platformu

Lagom: Her türlü veri kaynağına bağlanarak veri güvenliği ve bilgi yönetimi sağlayan yapay zeka platformu

RemoteTeam: Uzaktan çalışan takımlar için insan kaynaklarını yönetim platformu

T-Fashion: T-Fashion tekstil firmalarına derin öğrenme tabanlı sosyal medya analizleri doğrultusunda özelleştirilmiş trend tahminleri sunan platformdur.

Transolt: İnsansız yük taşıma robotları ile fabrikalar & depolarda operasyon giderleri ve iş kazaları minimize edilmektedir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.