Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel genç girişimciler için e-posta adresini paylaştı

Hüseyin Yücel, girişimcilerin yatırım için kendisiyle doğrudan [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişime geçebileceğini söyledi.
Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel genç girişimciler için e-posta adresini paylaştı

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2019'da  Webrazzi CEO'su ve Kurucusu Arda Kutsal, Bahçeşehir Koleji İcra Kurucusu Başkanı Hüseyin Yücel ile söyleşi gerçekleştirdi. 

Söyleşide Bahçeşehir Kolejinin yurtdışında ve ülke çapında toplamda 180 bin öğrencisi olduğunu belirten Hüseyin Yücel, yeni jenerasyonun eğilimlerine dair gözlemlerini paylaştı. 80'li yıllarda çıkan dergilerde "Bu zamanki çocuklar çok zeki" ifadesinin günümüzde de kullanıldığına dikkat çeken Yücel, anneanneler ve babaanelerin 2 yaşındaki çocukların akıllı telefon kullanımına bakarak aynı ifadeyi kullandığını söyledi.

Bu noktada çocukların akıllı telefon kullanımına bakarak zekalarını ölçemeyeceğimiz belirten Yücel, geçmişten farklı olarak ebeveynlerin, çocuklarının akademik, spor ve teknoloji gibi yatkın olduğu alanlara yönelmesini desteklediğini dile getirdi.

Teknoloji alanında ise hala kat edilmesi gereken yol olduğunu söyleyen Yücel, "Sırf öğrenci bazında değil toplum olarak da tüketici bazındayız."dedi. Henüz üretime geçemediğimizi belirten Yücel, devletin de teknoloji alanına dahil olması gerektiğini dile getirdi. 

Arda Kutsal'ın teknolojik alanda yapılan yatırımları sorması üzerine son 5 seneye kadar en çok önem verdiğikleri şeyin  okul binalarının yapısı olduğunu dile getiren Yücel, bu anlayışı değiştirdiklerini dile getirdi. Ankara'da Bilkent Teknopark'ta 60 kişilik bir ekipleri olduğunu söyleyen Yücel, iki yılın sonunda Metodbox ürününü çıkardıklarını ifade etti. 

Yapay zeka destekli metodbox ile çocuklar online olarak sınava giren çocukların eksik olduğu konuların detaylı olarak tespit edilebildiğini de ekledi.

Söyleşi esnasında ayrıca e-spor- ve e-ticaret alanındaki şahsi yatırımlarına da değinen Yücel, özellikle lise son ve üniversite seviyesindeki üreticilerin start-uplarına önem verdiğini söyleyerek mail adresini paylaştı. Girişimcilerin kendisiyle doğrudan [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişime geçebileceğini söyleyen yücel yatırım yapmaya açık olduklarını da yineledi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.