Webrazzi Summit 2019'un 5 salonunu yakından tanıyın: Grow

Daha önce Webrazzi Summit 2019'un Disrupt salonuna yakından bakmıştık. Bugün ise etkinliğimizin bir diğer salonu olan Grow salonuna yakından bakacağız. 
Webrazzi Summit 2019'un 5 salonunu yakından tanıyın: Grow

Webrazzi Summit 2019'un 23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşeceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Bu yıl ilk kez 5 salonda gerçekleştirecek olan Webrazzi Summit'in programı ise geçtiğimiz günlerde belli oldu. 

Hatırlatmak gerekirse Webrazzi Summit 2019 etkinliğimiz Disrupt, Grow, Create, Academy ve Startup Lounge salonlarında gerçekleşecek. Dün yayınladığımız bir haberde Webrazzi Summit 2019'un Disrupt salonuna yakından bakmıştık. Bugün ise etkinliğimizin bir diğer salonu olan Grow salonuna yakından bakacağız. 

Saat 11.00'da 4129Grey CEO'su Alemşah Öztürk'ün "Yaratıcılık mı? Yapay Zeka mı?" isimli sunumu ile başlayacak olan Grow salonu, 15.10'da başlayacak olan "The Secrets of Being a Disruptor: How to thrive your business in the era of digital disruption?" isimli panel ile sonlanacak.

Alemşah Öztürk'ü ardından sahneye çıkacak olan Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Kölükfakı ise dijital olmaya uzanan yolun detaylarını paylaşacak. "Dijital Yapmaktan Dijital Olmaya Uzanan Bütünsel Bir Yolculuk" sunumunun ardından ise Gemius Ülke Müdürü İdil Kesten, "Digital Disruption in Media" isimli sunumu ile Grow sahnesinde yer alacak.

Grow sahnesinin 4. konuşmacısı olan Teads Satış Direktörü Taylan Yüce ise "How Digital Becomes More Real?" isimli sunumu ile dijitalin nasıl daha gerçek olduğunu Webrazzi Summit 2019 ziyaretçilerine aktaracak. Taylan Yüce'nin sonrasında sahneye çıkacak olan L’Oréal Tüketici Ürünleri Satış Direktörü Volkan Yıldız ise Webrazzi Yönetici editörü Ahmet Buğra Ferah ile güzellik sektörünün e-ticaret dünyasına dair keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Grow sahnesinin önemli konuşmacıları arasında yer alan KızlarSoruyor Kurucusu Tolga Tanrıseven ise makinaların topluluklardan ne öğrenebileceği konusunu masaya yatıracak. Grow sahnesinin ilk bölümü ise Sodexo Yeni İş Geliştirme Direktörü Berna Şamiloğlu Acar'ın "Daha iyi bir müşteri deneyimi mi istiyorsunuz? Çalışanlarınızdan başlayın" isimli paneli ile sonlanacak.

Grow sahnemizin ikinci kısmı Webrazzi yazarı Ümit Öncel'in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan "E-ihracat'ın Sınırları" paneli ile başlayacak. Panelin konuşmacıları arasında ise AliExpress Bölge İş Geliştirme Yöneticisi Yaman Alpata, Flo Mağazacılık E-ticaret Alternatif Kanallar Satış Yöneticisi Göktuğ Dikme ve Markastok Kurucu ortağı Sena Yağcı yer alıyor.

Panelin ardından ise Grow sahnesinde Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal ile Commencis Yönetim Kurulu Başkanı Fatih İşbecer'in yurt dışında büyümenin formülü ile ilgili gerçekleştirecekleri sohbet yer alacak. Sohbetin ardından ise Uberall ikinci başkanı Paul O'Donoghue, "The Power of Near Me Brand Experience" isimli sunumu ile sahneden olacak.

Wirecard Genel Müdürü Dündar Özdemir ise Grow sahnesinde yapacağı sunumda nakitten dijitale nasıl geçilebileceğini anlatacak. Grow sahnesi "The Secrets of Being a Disruptor: How to thrive your business in the era of digital disruption? isimli panel ile sonlanacak.

Facebook Head of Strategy & Digital Natives'i Kaan Camgöz moderatörlüğünü üstleneceği panelin konuşmacıları arasında ise BluTV Kurucusu ve CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ ve Teknasyon Kurucusu ve CEO'su Burak Sağlık yer alacak. Eğer Webrazzi Summit 2019'u kaçırmak istemiyorsanız bilet almak için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. 

Konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Tüm konuşmacılar ve konferansı programı için ise buraya göz atabilirsiniz. Disrupt ve Grow salonlarımız haricinde Create, Academy ve Startup Lounge'a dair detaylı bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz. Programınızı önceden hazırlayın 40'dan fazla oturum 70'e yakın konuşmacı sizleri bekliyor.

23 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Startup Lounge İş Ortakları

Medya Sponsorları

Dijital İletişim Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.