Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali Webrazzi Summit 2019 sahnesinde yer alacak

Son yıllarda dijital alandaki yatırımları ile öne çıkan İş Bankası'nın Genel Müdürü Adnan Bali, Webrazzi Summit 2019'un konuşmacıları arasında yer alacak.
Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali Webrazzi Summit 2019 sahnesinde yer alacak

23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te ilk kez 5 salon ile gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2019'a sayılı günler kaldı. Etkinliğe sayılı günler kalırken, önemli konuşmacılarımızı sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Son yıllarda dijital alandaki yatırımları ile öne çıkan İş Bankası'nın Genel Müdürü Adnan Bali, Webrazzi Summit 2019'un konuşmacıları arasında yer alacak.

Adnan Bali, Webrazzi Summit 2019 sahnesinde Webrazzi CEO'su Arda Kutsal ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Dijital Dönüşümü Yönetmek" isimli konuşmasında hem İş Bankası hem de dijital dönüşüm özelinde önemli bilgiler paylaşacak. 

Adnan Bali'nin Webrazzi sahnesine ilk kez çıkmadığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Summit 2017'nin en önemli konuşmacılarındandı. Webrazzi Summit 2019'un açılışında Webrazzi kurucusu Arda Kutsal ile bir söyleşi gerçekleştirecek olan Bali, İş Bankası'nın dijital dönüşüm yaklaşımını ve bankanın bu konudaki vizyonunu paylaşacak.

23 Ekim'de Wyndam Grand İstanbul Levent'te gerçekleştireceğimiz ve çok sayıda önemli ismin konuk olacağı Webrazzi Summit'e hala kayıt yaptırmadıysanız acele etmenizi öneririz. Konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Tüm konuşmacılar ve konferansı programı için ise buraya göz atabilirsiniz. 23 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Startup Lounge İş Ortakları

Medya Sponsorları

Dijital İletişim Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.