SPONSORLU

Avrasya Blockchain Zirvesi Başlıyor! Dünya’dan finans ve teknoloji alanında yatırımcılar Türkiye’de buluşacak

Avrasya Blockhain Zirvesi (Eurasia Blockchain Summit), 18-19 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Kemer Partners tarafından düzenlenecek olan Zirve’de, Türkiye’den ve dünyadan teknoloji ve finans uzmanları blockchain ve kripto para teknolojilerinin geleceğini değerlendirecek.
Avrasya Blockchain Zirvesi Başlıyor! Dünya’dan finans ve teknoloji alanında yatırımcılar Türkiye’de buluşacak

Dünyanın önde gelen blok zinciri şirketi Huobi Group da Avrasya Blockchain Zirvesi’nde yer alacak. Zirve ayrıca, teknoloji ve finans alanında yatırımcı ve girişimcilere de ev sahipliği yapacak.

Avrasya Blockhain Zirvesi ile teknoloji ve finans dünyasının kalbi İstanbul’da atacak. Alanında bölgenin en büyük buluşmalarından biri olacak Avrasya Blockhain Zirvesi, liderleri, sektör profesyonellerini, uluslararası konuşmacıları, yatırımcıları ve girişimcileri İstanbul’da buluşturacak.

Zirve, kriptopara borsaları, kriptopara madenciliği, blockchain’in potansiyeli ve geleceği, Doğu ve Batı blockchain uygulamalarındaki farklılıklar, blockchain güvenliği, gizliliği ve ölçeklenebilirliği gibi konuları tartışmaya açacak. Zirve’de ayrıca; Blockchain’in geleneksel finans kurumlarında kullanımı? Türkiye’de yatırım? Geleneksel girişim sermayeleri neden kriptoparaya yatırım yapmaya başladı? Bankacılık sektörü blockchain teknolojisini nasıl kullanmalı? Stable token’lar geleceği nasıl şekillendirecek? gibi sorulara da farklı oturumlarda yanıt aranacak.

Avrasya Blockhain Zirvesi’nin konuşmacıları arasında Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Proje Direktörü Ahmet Cüneyt Selçuk, Blockchain alanında dünyanın en önemli isimlerinden Türk bilgisayar bilimcisi Emin Gün Sirer, Borusan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur, CoinShares Stratejilerden Sorumlu Üst Yöneticisi Meltem Demirörs, Huobi Group CEO’su Livio Weng ve Huobi Group CFO’su Chris Lee, Eski SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) CEO’su Soner Canko, SabancıDx CEO’su Burak Aydın, Boğaziçi Venture CEO’su Barış Özistek, Proof of Capital CEO’su Chris McCann, Turkcell Dijital İş Servisleri Genel Müdürü Hakan Erkan ve Menapay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş bulunuyor.

Avrasya Blockchain Zirvesi’nin biletlerine, https://www.eurasiablockchain.com adresinden ulaşmak mümkün.

Kurumsal finansmandan uluslararası ticarete kadar pek çok sektörde danışmanlık hizmetleri sağlayan Kemer Partners tarafından düzenlenen Zirve, 18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul, Wyndham Grand Levent Otel’de gerçekleşecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.