Startup Battlefield 2019'un kazananı Render oldu

Startup Battlefield'ın kazanı geleneksel bulut sağlayıcılarına alternatif olma hedefi ile yola çıkan Render girişimi oldu
Startup Battlefield 2019'un kazananı Render oldu

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz TechCrunch Disrupt SF 2019 ile ilgili önemli haberleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. TechCrunch'ın girişimcilik yarışması olan Startup Battlefield'ın ilk 2 gününde sahne alan 18 girişimi sizlere geçtiğimiz günlerde aktarmıştık.

Sahne alan 18 girişimden 5'i dün Startup Battlefield'ın finaline kalmaya hak kazandı. Startup Battlefield finaline katılmaya hak kazanan girişimler ise sağlık teknolojilerine odaklanan OmniVis, uzay teknolojileri üzerine çalışan Orbit Fab, bulut platformu olarak hizmet veren Render, algoritma tabanlı bir trading uygulaması olan StrattyX ve tarım teknolojileri üzerine çalışan Traptic oldu.

Final etabında girişimler Kleiner Perkins'ten Mamoon Hamid, Sound Ventures'tan Ashton Kutcher, Sequoia'dan Alfred Lin, Lumi Labs'ten Marissa Mayer, Floodgate Ventures'tan Ann Miura-Ko ve TechCrunch'tan Matthew Panzarino'dan oluşan jürinin karşısına çıktı.

Jüri tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından ise Startup Battlefield'ın kazanı geleneksel bulut sağlayıcılarına alternatif olma hedefi ile yola çıkan Render oldu. AWS, Azure ve GCP'e rakip olmayı hedefleyen girişim 100 bin doları ve Disrupt kupasını kazandı. 

Startup Battlefield 2019'un ikincisi ise sağlık teknolojilerine ve kolera hastalığının teşhis edilmesine odaklanan OmniVis girişimi oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.