Startup Battlefield'ın ikinci gününde sahne alan 9 girişim

Startup Battlefield'ın ikinci gününde sahne alan girişimleri aşağıda bulabilirsiniz.
Startup Battlefield'ın ikinci gününde sahne alan 9 girişim

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz TechCrunch Disrupt SF 2019 ile ilgili önemli haberleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Dün Startup Battlefield'ın ilk gününde sahne alan 9 girişimi sizlere aktarmıştık. Yarın gerçekleşecek finalden önce bugün 9 girişim daha Startup Battlefield sahnesinde yer aldı. Startup Battlefield'ın ikinci gününde sahne alan girişimleri aşağıda bulabilirsiniz.

Osano: Veri güvenliği konusunda çözümler üreten bir girişim olarak karşımıza çıkan Osano, ülkelerin hukuk kurallarına uygun olarak veri güvenliği sağlıyor. 

Vise AI: Yapay zeka destekli portföy yönetim platformu olarak hizmet veren Vise AI, müşterileriniz ile daha iyi ilişkiler kurmanıza olanak sağlıyor.

Civic Champs: Sivil toplum kuruluşlarının ve gönüllülerin kullanabileceği bir mobil uygulama olan Civic Champs, kullanıcılarının daha rahat bir şekilde çalışmalarını hedefliyor.

T4: Saniyeler içinde verileri ve iç görüleri keşfetmenize olanak tanıyan bir platform olarak hizmet veren T4, kullanıcılarını 60 saniyeden daha kısa sürede diledikleri veriye ulaştırmayı vadediyor.

OrbitFab: Odağına uzayı alan bir girişim olarak karşımıza çıkan OrbitFab, gelecekte uzayda benzin istasyonları kurmayı hedefliyor.

Avalow: Tarım çözümlerine odaklanan bir girişim olan Avalow, kullanıcılarının kendi bahçelerinden sebzeler yetiştirmesini hedefliyor.

Criam: Sağlık teknolojilerine odaklanan Criam girişimi, ürettiği bir donanım ürünü sayesinde hayat kurtarmayı planlıyor.

LifeCouple: Oldukça ilginç bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkan LifeCouple, yaşadığınız ilişkiyi ölçümlemenize olanak tanıyor.

StrattyX: Algoritma tabanlı bir trading uygulaması olan StrattyX, stratejilerinizi izlemenize ve kontrol etmenize olanak sağlayarak daha başarılı sonuçlar elde etmenize olanak sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.