Altavia, Türkiye’de bulunan şirketi Altavia Dekatlon’un hisselerinin tamamını satın aldı

Bağımsız uluslararası pazarlama iletişimi grubu Altavia şimdi de Türkiye’de bulunan şirketi Altavia Dekatlon’un hisselerinin tamamını yönetici ortaklar Samet Ensar Sarı ve Vadi Efe’den satın aldı.
Altavia, Türkiye’de bulunan şirketi Altavia Dekatlon’un hisselerinin tamamını satın aldı

2017'nin ocak ayında Dekatlon Buzz'ı satın alan Altavia, bir süredir Türkiye'de Altavia Dekatlon adıyla faaliyet gösteriyordu. Bağımsız uluslararası pazarlama iletişimi grubu Altavia şimdi de Türkiye’de bulunan şirketi Altavia Dekatlon’un hisselerinin tamamını yönetici ortaklar Samet Ensar Sarı ve Vadi Efe’den satın aldı.

2001 senesinden beri Türkiye pazarında hizmet veren Fransa merkezli Altavia Group, 2016 senesinde dijital pazarlama şirketi Dekatlon Buzz’ın çoğunluk hisselerini satın alarak şirketin kurucu ortaklarının liderliğinde tam hizmet ajans modelini benimseyen Altavia Dekatlon markalamasına geçiş yapmıştı. Üç senedir Altavia'nın hizmet modelini Türkiye’de uygulayan ajans, yeni dönemde Paris merkez ofise bağlı olarak profesyonel yönetici kadrosu ile hizmet vermeye devam edecek.

Vadi Efe ve Samet Ensar Sarı, kariyerlerine bireysel olarak, uluslararası ölçekte devam edecekler. Altavia Group ile Türkiye’deki sözleşmelerinin tamamlanması ile birlikte şirketteki hisselerini gruba satmalarına ek olarak grubun uluslararası yapılanmasına ve Türkiye’de hizmetlerini sürdüren ekibe önümüzdeki iki sene boyunca kıdemli danışman olarak hizmet vermek üzere yeni bir anlaşma imzaladılar.

Altavia Dekatlon’un yeni yapılanmasında uzun süredir şirketin yönetiminde aktif söz sahibi olan ve grubun uluslararası ofisleriyle iş geliştiren Soner Şahbaz COO olarak operasyon yönetiminden sorumlu olurken, Tina Dervinskaya Ticari Direktör unvanıyla uluslararası iş ortakları ve ticari yönetimden sorumlu olarak görev alacak. Müşteri İlişkileri Direktörü görevine Ceyda Gaye Osmanoğulları getirilirken, Atilla Özgür ise CFO olarak görevini sürdürecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.