New HR Summit konuşmaları ve sunumları YouTube'da yayında!

Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene ilk kez düzenlediğimiz New HR Summit etkinliği, geçtiğimiz hafta Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşti.
New HR Summit konuşmaları ve sunumları YouTube'da yayında!

Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene ilk kez düzenlediğimiz New HR Summit etkinliği, geçtiğimiz hafta Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşti. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu etkinliğimizde çalışan bağlılığı, değişim hikayeleri, çalışan verimliliğinin nasıl artırılacağı, dijital organizasyon ve dönüşüm, girişimcilikte kadın gücü ve olumlu liderlik gibi birçok konuyu önemli konuklarıyla ele aldık.

Dijital değer katan çözümlerden Agile'a, İK'nın tarihsel gelişimden makine öğrenmesinin İK'ya etkisine ve uçtan uca girişim kültürüne birçok konuyu, değerli konuklarıyla ele aldığımız konferansımızda yer alan konuşmacılarımızın sunumlarını YouTube kanalımızda bir araya getirdik.

New HR Summit'e katılıp sunumları yeniden izlemek isteyenler ya da konferansımıza katılm gösteremeyip sunumları merak edenler buradan bütün sunumlara ve röportajlara ulaşabilirler. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.