MyMilk Labs, evde anne sütünü analiz eden sensör Mylee'yi satışa sundu

MyMilk Labs adlı girişim, annelerin kendi sütlerinin doyurucu olup olmadığını ve sütün içindeki bileşenleri öğrenmeleri sağlamaya yardımcı olacak sensör Mylee'yi satışa sundu.
MyMilk Labs, evde anne sütünü analiz eden sensör Mylee'yi satışa sundu

Çocukların gelişimi için anne sütünün oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Bebekler, genellikle doğumdan sonraki ilk birkaç ay boyunca yoğun olarak anne sütü ile besleniyor; ebeveynler ise bebeklerin yeterince beslenip beslenmediklerini veya yeterli süt üretip üretmediklerini merak ediyorlar. Bu noktada annelere yardımcı olmayı hedefleyen MyMilk Labs adlı girişim, annelerin kendi sütlerinin doyurucu olup olmadığını ve sütün içindeki bileşenleri öğrenmeleri sağlamaya yardımcı olacak sensör Mylee'yi satışa sundu.

Sırasıyla nöroimmunoloji ve nörobiyoloji alanlarında doktora çalışmaları bulunan Ravid Schecter ve Sharon Haramati tarafından kurulan girişimin yeni ürünü Mylee'nin ön sipariş olarak 249 dolar fiyatıyla satışa sunulduğunu, ancak piyasa fiyatının 349 dolar olacağını belirtelim.

Anne sütü doğumdan sonraki ilk gün ve haftalarda değişerek kolostrumdan olgun süte geçer. Mylee, sütün elektrokimyasal özelliklerini tarar ve daha sonra, numunenin sürekliliğin neresinde olduğunu hesaplamak için MyMilk Labs'ın araştırmasına dayanan veri noktalarıyla ilişkilendirilir ve daha sonra annelere, sütlerinin zamana göre "gecikmiş" veya "gelişmiş" olduğunun bilgisini verir.

MyMilk Labs, annelerin evde küçük bir örnek vermelerini sağlıyor ve sütleri analiz için MyMilk Labs laboratuvarlarına gönderiyor. Bu laboratuvarlardan birinde sütün B6, B12 ve A vitaminleri, kalori ve yağ yüzdesi ve anneye yönelik diyet önerileri hakkında bilgi veren bir beslenme paneli bulunuyor. Başka bir panel ise emziren anneler için sık sık şikayet olan meme ağrısına neyin neden olduğuna odaklanıyor. Bakteriyel veya fungal enfeksiyonları test ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.