İş Yaşamı Değerlendirmesi [Araştırma Raporu]

Dijitalleşen iş yaşamı ile birlikte otomasyondan yapay zekaya, robotlardan sanal çalışanlara farklı pozisyonlarda kullanılacak transformasyon önceliklerinin iş yaşamında neler yaratacağı konuşulmakta.
İş Yaşamı Değerlendirmesi [Araştırma Raporu]

Dijitalleşen iş yaşamı ile birlikte teknolojinin neler getireceğine dair bir çok soru işareti bulunmakta. Nasıl ve ne zaman olacağı kesin olmamakla birlikte bundan daha önce iş yaşamında olan değişikliklerden daha köklü bir sonucun görüleceği kesin. Otomasyondan yapay zekaya, robotlardan sanal çalışanlara farklı pozisyonlarda kullanılacak bu transformasyon önceliklerinin pozisyonlarda neler yaratacağı konuşulmakta.

Globalde sigorta başta olmak üzere bankacılık, perakende gibi sektörlerde uygulamalarını gördüğümüz dijital örnekleri Türkiye’de de sigorta sektöründeki sanal asistanlarla görmeye başladık ve önümüzdeki dönemde de görmeye devam edeceğiz. Çalışanların işlerini almaktansa onları daha katma değerli iş yapmalarını sağlayan asistanlar gibi yeniliklere yaklaşım ise Türkiye’de biraz daha karamsar gibi görünmekte. Bununla birlikte değişimin farkında olan çalışanlar kendilerini geliştirmek ve sektörlerine katkıda bulunmak için de istekli. Bu durum hem değişikliğin farkında olmaları, hem de profesyonel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaktan kaynaklanmakta.

İş Yaşamı Değerlendirmesi [Araştırma Raporu]
İş Yaşamı Değerlendirmesi [Araştırma Raporu]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.250 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.250 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.