Facebook Gaming Publisher Day etkinliği 9 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek

Oyunlar ve oyun ekosistemi konusunda daha önce ciddi adımlar atan Facebook, kısa zaman sonra İstanbul'da önemli bir etkinlik gerçekleştirecek. Facebook Gaming Publisher Day etkinliği 9 Ekim tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek.
Facebook Gaming Publisher Day etkinliği 9 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek

Her geçen gün büyüyen oyun ekosistemi büyük teknoloji markalarının da dikkatini çekiyor. Oyunlar ve oyun ekosistemi konusunda daha önce ciddi adımlar atan Facebook, kısa zaman sonra İstanbul'da önemli bir etkinlik gerçekleştirecek. Facebook Gaming Publisher Day etkinliği 9 Ekim tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Facebook'un Audience Network ve oyun takımı tarafından düzenlenecek olan etkinlik, 12.00'da başlayacak ve 17.30'da bitecek. Facebook Gaming Publisher Day etkinliğinin konuşmacıları arasında Webrazzi kurucusu Arda Kutsal'ın yer aldığını da ekleyelim.

Facebook Gaming Publisher Day etkinliğine hem ülkemizdeki oyun yayıncıları hem de Facebook'un konu üzerindeki uzmanları katılacak. Facebook'un Audience Network'ü oyun yayıncılarının müşterilerinden nasıl kaliteli bir şekilde para kazanacağını anlatacak.

Facebook'un Ads takımı ise oyun yayıncılarının nasıl yeni kullanıcılar kazanacağına odaklanacak. Son olarak Facebook'un bazı araştırmalar için Walnut Unlimited ile iş birliğine gittiğini de ekleyelim.

Söz konusu araştırmaların önemli detayları Facebook Gaming Publisher Day etkinliğinde paylaşılacak. Facebook Gaming Publisher Day etkinliğinin sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşeceğini de belirtelim. Dilerseniz Facebook Gaming Publisher Day etkinliğine katılmak için buradan başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.