Niraj Varia: "Büyük düşünmeli ve parlamalıyız!"

25 Eylül tarihi geldi çattı ve New HR Summit etkinliğimiz tüm hızıyla başladı. Ekinliğimizin ilk konuşmacısı olan Niraj Varia, "Think Big! Our time to shine!" adlı sunumunu gerçekleştirdi.
Niraj Varia:

Dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit'i 25 Eylül'de gerçekleştireceğimizi sizlere geçtiğimiz aylarda aktarmıştık. 25 Eylül tarihi geldi çattı ve New HR Summit etkinliğimiz tüm hızıyla başladı. Etkinliğimizin ilk konuşmacısı olan Niraj Varia, "Think Big! Our time to shine!" adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Müşterilerin teknoloji yatırımlarından elde ettikleri kazancı en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmaları hedefi ile yola çıkan Niraj Varia'nın, Invate HR'ın yönetici ortağı olarak görev yaptığını da ekleyelim. Gelecekte insan kaynaklarını ve insan kaynakları liderlerini nelerin beklediği konusunda bir sunum gerçekleştiren Varia, rekabet avantajının nasıl sağlanabileceğini de paylaştı.

Kaynakların ve kullanılan uygulamalar aynı olur ise rekabet avantajının söz konusu olmayacağını paylaşan Varia, insan kaynakları konusunda başarılı olmak için büyük düşünülmesi gerektiğini de dile getirdi. Gelecekte teknoloji sayesinde etkileşiminin şekil değiştireceğini de dile getiren Varia, teknolojinin dijital dönüşüm, robotlar, bağlantılı cihazlar ve yapay zeka gibi çözümlerle yaşayış şeklimizi değiştireceğini de belirtti.

"Teknolojiyi taklit etmek kolay"

İnsan kaynaklarının teknolojiyle birlikte hem insan hem de siber kaynaklarını kullanması gerektiğini de belirten Varia, şirketlerin çalışma alanlarının değişeceğini de paylaştı. Gelecekte çalışma alanlarının daha şeffaf olacağını dile getiren Varia, şirketlerin agile olması gerektiğini de belirtti.

Herhangi bir teknolojiyi taklit etmenin kolay olduğunu fakat şirket kültürünü taklit etmenin oldukça zor olduğunu da paylaşan Varia, en büyük engelin bizler olduğunu ve büyük düşünerek parlamamız gerektiğini vurguladı. Niraj Varia'ya göre eğer bunu gerçekleştiremezsek başka biri bizim yerimize gerçekleştirecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.